Shkodranet e Belgjikes.

OROSHI

Primus registratum
Shkodranet e Belgjikes.

Ka aq shum shkodrane ne Belgjike sa nuk e merrni me mend,nuk po i permend me emna se ndoshta jane ne gjak /pf/images/graemlins/laugh.gif :confused: ,njeni pre tyne ka hap ne Brussel"kafe Shkodra"por tash ka shku ne Antwerpen se nuk i pat ec mir bicneci /pf/images/graemlins/laugh.gif ,ka shum edhe neper burgje :cry: ,Belgjit thojne per Shkodrant se "jane njerez humorit dhe krenar,te beses,mikpritsa etj" :wink: ,jena te ndam(sic asht edhe Belgjika)ne Franstalig dhe Nederlandstalig,un baj pjese te grupi i dyte :thumbsup: ,ne OOstende vllaznija e "Sidit"kan hap nji kafe te stacioni i trenit,nji Shkodrane E.Mandia,sapo kandidoi per Partine Kristiane ketu,per ma teper vazhdojeni ju!! :wave:

Danae

Primus registratum
Re: Shkodranet e Belgjikes.

e mbylli kafe shkodren apo asht hala hape??
e shkruan dot adresen ketu??

Gileke

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Violina*:
[qb] e mbylli kafe shkodren apo asht hala hape??
e shkruan dot adresen ketu?? [/qb]
dori doriiiiiiiiii
kafe Shkoda nuk eshte e mbydhun
ajo ndodhet ne
Avenu de la Rene
numrin nuk ja di veç nitun me kanalin qe pershkon Bruxellin

ok

OROSHI

Primus registratum

E ka e shoqja e Pavlinit tash,ajo Maqedonsja.
Mu me paten than qe e pat mbyll.
Nuk asht larg,rreth 300 metra larg "xhamave" /pf/images/graemlins/wink.gif

soni2

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Ka aq shum shkodrane ne Belgjike sa nuk e merrni me mend,nuk po i permend me emna se ndoshta jane ne gjak /pf/images/graemlins/laugh.gif :confused: ,njeni pre tyne ka hap ne Brussel"kafe Shkodra"por tash ka shku ne Antwerpen se nuk i pat ec mir bicneci /pf/images/graemlins/laugh.gif ,ka shum edhe neper burgje :cry: ,Belgjit thojne per Shkodrant se "jane njerez humorit dhe krenar,te beses,mikpritsa etj" :wink: ,jena te ndam(sic asht edhe Belgjika)ne Franstalig dhe Nederlandstalig,un baj pjese te grupi i dyte :thumbsup: ,ne OOstende vllaznija e "Sidit"kan hap nji kafe te stacioni i trenit,nji Shkodrane E.Mandia,sapo kandidoi per Partine Kristiane ketu,per ma teper vazhdojeni ju!! :wave: [/qb]
kam pa nje tjeter ne bruksel
quhet chez paulini me thane se ashty prej shkodret

OROSHI

Primus registratum

Po pra,ajo asht kafja e Pavlinit,e mora vesht dje se kishte hap edhe nji tjeter ne Antwerpen,kjo ne Brussel asht kot,vec lujn bixhoz e Pavlini fiton me grushta pare,nuk ja vlen.Ne Oostende kan hap nji kafe tek stacioni i trenit nja dyvllazen shkodran,por nuk kam ken asnjiher.

qwert

Primus registratum

Kush nuk e ka per prites me ma dhan nje adres te sakte ne belgjike se me duhet per nje dokument. /pf/images/graemlins/smile.gif
Flm.

YLL_ILIRE

Primus registratum

Orosh asht e vertet kafja qe e ka pas paulini nuk asht ma Shkodra e ka marr nje marroken me duket , e pulini ka ik ne Antwerpen.Tesh ner men me e hap nji prejmen Shkodra e kena por ti ke me ken i pari Orosh qe ke me dhan lajmin . /pf/images/graemlins/wink.gif

YLL_ILIRE

Primus registratum

Jam nje shkodran qe jetoj ne Belgjike ne vlander.kam deshir te di ku ka Shkodran ose ti njoh se tesh kaq vjet qe jam ketu pak kam njoft ose ma mire me than asnji.ju pershnes te gjithve

Pop Tart

Primus registratum

Pashko ke sa te dush moj naqe edhe belgt kane vashdu me msu shkodranqen aq shume ka .Tani kam ikur jam ne usa po te kisha kene aty edhe te kisha ndihmuar per te njohur sa me shume shkodran po ti mundoju se gjen me shumice se kur kane vazhdu tu hap edhe lokale me emrin Shkodra dhogarite sa ka po te uroj qe te njohesh sa me shume Shkodran ja kalfsh mire .

a/h

Primus registratum

Ma perpara ka pas shkodran "te ram ne shkoder"
Po tash kan met shum pak
Se ktu a vendi ma rracist n'bot per mu
Si du hiç edhe e di qe sme dojn

Kujt po ja nin per at pun

shnedja!!