Shkarko libra mjeksie!

Dr_DEVIL

Primus registratum
Shkarko libra mjeksie!

Kliko ketu per te shkuar direkt te siti e keshtu nuk humb kohe kot

Eshte nje sit i ri, qellimi i te cilit eshte ti vije ne ndihme studenteve te mjeksise.

Besoj se grafiken e ka me te mire se shume site qe shikoj une ne internet dhe eshte shume i thjeshte per tu naviguar. Te jep edhe librat qe jane vendosru se fundmi dhe ata qe jane shkarkuar me shume, ne te majte. E gjitha kjo per te mos humbur kohe.

Tani per tani eshte ne nje server falas,dmth nuk paguaj gje per kete sit. Se shpejti kam ndermend te blej nje server te mire per sitin tim. Per tja arritur ketij qellimi kam vendosur edhe reklama te google. Qellimi i kesaj nuk eshte per te perfituar ndonje lek po thjeshte per te blere nje server me te mire. Nese ndonjeri i klikon reklamat (qe nuk eshte i interesuar te reklamat) vetem per te me ndihmuar, i them faleminderit. Po vete si person nuk i them asnjerit qe te klikoje mbi reklamat si shperblim per librat qe po shkarkon.

Venien e librave te mjeksise e bej per kenaqesi personale. se e di shume mire se nje liber mjeksie (jashte) kushton mesatarisht mbi 120$.

Shpresoj qe ndokush te me jape ndonje keshille ne lidhje me sitin. Ose te tregoje ndonje adrese per webhost falas dhe qe eshte me stabel se serveri im i tanishem.

Gjithe te mirat.

PS: Mos u be nje lexues pasiv. Hidhi nje sy faqes dhe me thuaj mendimin tend, edhe pse mund te jete nje gje e pergjithshme. Ty te iken nje minute nga jeta jote "kot", mua me ndihmon qe te permiresoj dicka ne te cilen besoj!