Shkarkime

seseli

Primus registratum
Shkarkime

Ej ku mund te gjej nje program per ti shkarkuar me shpejt kenget (lidhja e internetit me albtelekomin )

regele

Forumium maestatis
Re: Shkarkime

O Sesel sa here e ke bere kete pyetje ? /pf/images/graemlins/smile.gif
Nejse, une nuk e di nese ky program punon ne Shqiperi me dial-up, por une perdor limewire, qe e gjen tek www.limewire.com! Pasi kerkon kengetarin e preferuar, te jepet mundsia te zgjedhesh dhe shpejtesine e shkarkimit, sipas modemit qe ke, por per mendimin tim dhe nga eksperienca, cfare thuhet aty per shpejtesine, nuk ka shume rendsi! Mund te ece pak ngadale per ty, por besoj se do te te beje pune! Limewire eshte nga programet me te sigurte dhe nuk ka ads dhe spyware! Megjithate nese skanon ndonje file me antivirus perpara se ta hapesh, nuk ben keq! Nga mp3, mos ki frike /pf/images/graemlins/smile.gif
Haj, suksese, mbase ia del kesaj rradhe!

xhaxhi_eli

Primus registratum

E rithem per te 29 here. NUK KA ASNJE PROGRAM QE RRIT SHPEJTESINE E LIDHJES SE INTERNETIT. Bini rehat, ose ndrroni linje. Nuk jane ko*e kanarit ata ata te albtelekom, adanet a kush leshin jep internet ne shqiperi.

Nderro ISP. Kerko ADSL, paguj i cike me shume dhe do kesh shpejtesi me shume.

kutabale

Primus registratum

Internet download manager eshte nje nga me te miret. E vetmja gjen qe te ben e perdor linjen e interneti ne maximum. Per te rritur shpejtesine nuk edi dhe nuk besoj se do ta rrisi shume.
pershembull. po te kesh dial up lidhje zakonisht ajo shkon 5.0 kb/s ndersa po te perdoresh internet download manager ka per te shkuar 8.0. keshtu nqs download large files prap shtate ore ka per te marre. provoje ka resume pouse password protected dhe menyra qe download eshte ndarja e dokumentit ne disa pjese dhe duke shkarkuar te gjitha pernjeheresh. provoje.

http://www.internetdownloadmanager.com/download.html

serial: me mesazh privat

GuJack20

Primus registratum

yyyy sa qeka nxef Xhaxhi Eli /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

erkand

Primus registratum

nga gjithe programet qe mendohet se mund ta rrisin shpejtesine e internetit gje qe eshte pak e veshtire me i miri nga keto eshte ModemMax.
Une jam duke e perdorur per momentin dhe me ju thane te drejten nuk eshte se ben ndonje mrekulli por nje gje eshte e rendesishme qe te pakten nuk e zvogelon shpejtesine... provojeni dhe me tregoni nqs e kam gabim. me te mira /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:
http://theboost.net/max/

MLK

Primus registratum

Linja me dial-up nuk ka ku te shkoje me teper se me 56Kbs pasi kjo eshte matematike pra çfardo te besh ne praktike nuk kalon dot maximumin teorik keshtu qe nuk ka zgjidhje per ta rritur shpejtesine. Megjithate 56Kbs nuk arrihen dot ne praktike pasi varet nga cilesia e linjave, nga ngarkesa e tyre si dha nga serveri. Dial-up ne perendim tani po duket sikur eshte teknollogji qe kaegzistuar ne mesjete (dhe pse para 3 vitesh te gjithe pothuajse perdornin kete teknollogji!) Aktualisht une per vete kam mare nje me ADSL2+ qe shkon 20Mbs ne down et 1Mbs ne up e me thene te drejten tani qe jam mesuar me kete me duket torture te punoj jo me dial me dial-up po dhe me 512Kbs. Ju uroj te futet sa me shpejt ne Shqiperi e mbi te gjitha te ulin çmimet e ADSL

Gazii

Primus registratum

Fillimisht postuar nga seseli:
[qb] Ej ku mund te gjej nje program per ti shkarkuar me shpejt kenget (lidhja e internetit me albtelekomin ) [/qb]
Hej seseli une kam nje program i cili e rrite per 400 here shpejtesin e shkarkimit nese don me shkruaj ne e-mailin tim ta dergoj S/U :thumbsup:

MLK

Primus registratum

Nese linja eshte dial-up harrojeni shpejtesine 400 apo 500 here me teper se nuk egziston e jane vetem fantazira! dial-up ka nje shpejtesi maksimale 56kbs e kjo eshte matematike. Kur them 56kbs kjo eshte shpejtesia maksimale pra pa marre parasysh linjat me 100 nyje te albtelekomit apo serverart e mbingarkuar e kjo ta pergjysmon shpejtesinepramund te themi qe maksimumi mund te shkoje 2.5 deri 3 Ko/s. Imagjinoni sa kohe duhet te shkarkoni SP2 te windows qe eshte 780Mo beni llogarine... E vetmja mundesi eshte te merrni ADSL ne menyre qe te keni debit te larte perndryshe me dial-up me mire harrojeni te shkarkoni se sja vlen, aq me teper ne Shqiperi ku paguan dhe komunikacionin telefonik! Te bije me mire ti blesh ne dyqan se sa te shkarkosh lol