Sfidat e marketingut në shekullin 21! Philip Kotler ne Shkup

Albforumi

Primus registratum
Sfidat e marketingut në shekullin 21! Philip Kotler ne Shkup

kotler-on-marketing.jpg
Philip Kotler, legjenda e gjallë e marketingut, profesor me famë botërore me kërkesa të larta, konsulent i disa universiteteve dhe kompanive, vjen në Shkup, këtë vit më 21 Shtator, për ngjarjen e organizuar nga Kapital. I konsideruar një nga autoritetet më të shquara dhe teoricient në fushën e marketingut, autor i teksteve-librave kryesore në botë, njohuri të burimeve për shumë gjenerata të profesionistëve në mbarë botën, ai vjen për herë të parë për të transferuar disa nga njohuritë dhe eksperiencën e tij në publikun e biznesit në Maqedoni. Ai është cilësuar si Themeluesi i marketingut nga pronarët dhe menaxherët e kompanive më të mëdha botërore dhe nga udhëheqësit qeveritarë; ardhja e tij në Shkup është organizuar nga Kapital Media Group. Gjithashtu ky projekt është mënyra më e mirë për të festuar dhjetë vjetorin e botimit të revistës javore Kapital.Profesor i universitetit prestigjioz dhe lektori më i kërkuar i tanishëm në marketing dhe në strategjitë e marketingut, për komunitetin e biznesit në Maqedoni është duke mbajtur ligjëratë në Sfidat e marketingut në shekullin 21!</p>

Prof. Philip Kotler është një autoritet me famë botërore në fushën e marketingut dhe në qeverisjen e korporatave; konsulent i kompanive të suksesshme dhe të mëdha, autor i librave të famshme botërore, profesor në shkollat e famshme të biznesit. Shumë gjenerata të profesionistëve të marketingut kanë mësuar nga ai. I njohur nga leksionet e tij, ai ka magjepsur gjithë botën me njohuritë që ai i ka transferuar praktikisht partnerëve të tij në profesion.</p>

Për më tepër detaje në: www.kotler2009.net</p>

Shperndaje kete artikull:

k.png

ngjarjet.png

lajme.png

lexoje.png

votoje.png

email_link.png

printer.png

digg.png

facebook.png

live.png

myspace.png

stumbleupon.png

technorati.png

twitter.gif

Ky artikull eshte marre nga: http://www.mbreti3gut.com/?p=1660. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.mbreti3gut.com/?p=1660