SEO Ultimate Ultimate Search Engine Optimization Plugin !

Albforumi

Primus registratum
SEO Ultimate Ultimate Search Engine Optimization Plugin !

seo-process.jpg
</p>

Të gjithë jemi mesuar që të përdorim plugins(shtojca) për të optimizuar blogun tuaj për një rënditje më të mirë dhe nder më të thjeshtit që jemi mësuar është All In One SEO Pack por duket se nuk ekziston vetem ky i fundit për të optimizuar një blog.SEO Ultimate quhet plugini(shtojca) e cila po korr një sukses mjaft të madh dhe përmban shumë gjëra të tjera që All In One SEO Pack nuk i ka.</p>

Unë për vehte kam shpenzuar mjaft kohë për të rënditur sa më mirë në motorret e kerkimit faqet e mija por duket se vetem me anen e ketij plugini(shtojce) ju arrini të renditeni mjaft mirë mirpo kurrsesi asnjë formë nuk mund të jetë më e vlefshme se sa Link Building por janë dhe këto plugine(shtojca) të cilat nga ndihmojnë mjaft.Kujdes pasi kur instaloni disa shtojca për SEO ato krijojnë konflikt me njëra tjetren ndersa kësaj rralle ju themi që të ç’aktivizoni çdo llojë tjetër plugini(shtojce) arsyeja sepse ato mund të gjenerojnë shumë Tittle Tags të cilat nuk duken bukur nga motorret e kerkimit dhe mund të ju çojnë deri në penalizim.Por pa një SEO Plugin atëherë blogu juaj është i kotë.</p>

Për të marrur rezultate sa më të mira në motorret e kerkimit neve na duhet një plugin (shotjcë) dhe në këtë rast nuk bëhët fjalë për All In One SEO Pack por për një shtojcë të quajtur SEO Ultimate.</p>

Ç’farë bën ekzaktësisht ky plugin (shtojcë) ?</p>

Title Rewriter
Noindex Manager
Meta Editor
Canonicalizer
404 Monitor
Linkbox Inserter
File Editor
Slug Optimizer
Competition Researcher
More Link Customizer
Internal Relevance Researcher