Seagate Barracuda IV vs Maxtor

aspahiual

Primus registratum
Seagate Barracuda IV vs Maxtor

C'fare do te zgjidhnit ju per hardwerin-in tuaj, Barracuda apo Maxtor? Dhe pse pikerisht ate?

GuJack20

Primus registratum
Re: Seagate Barracuda IV vs Maxtor

Barracuda skam perdorur ndonjehere per nje kohe te gjate, ndersa me nje Maxtor 80GB kam nje server me 2000. Ai sherben 24ore/24 ne nje LAN me 20 PC. Eshte full me MP3. dhe zakonisht 2 servera te dedikuar Half-Life. Mua me ka ecur mire. Shpejtesia me ka kenaqur.

ladio

Primus registratum

Maxtor e kam edhe une hardiskun e kompjuterit tim personal "Maxtor 40GB/7200rpm".
Deri tani ka ecur shume mire, s'ka pas asnje problem. Nuk e di ne qofte se eshte 80GB ndoshta do jete pak me i ngadalte sepse merr me shume kohe per kerkimin e informacioneve por ajo eshte e njejte per te gjithe hd me hapesire te madhe (GB). Edhe Seagate Barracuda kam pas tek kompjuteri i pare edhe ai ka qene shume i mire. E kam pas 20Gb/7200 rpm.

aspahiual

Primus registratum

4_Arbi
Maxtor rulez po ti vesh nje cooler qe ta freskoje nje qike se pelcet fare nga nxehtsia...
Ne fakt une kam nje Barracuda 40 Gb/7200 eshte shume hard i mire dhe pa probleme dhe eshte nje nder hardet qe i ka plotesuar dhe i ka kaluar te gjitha testet qe i jane bere dhe nje plus qe ka eshte se nuk ben zhurme si ato traktoret e vjeter te Xh.Enverit :)...sa per Maxtor-in edhe ai i mire eshte biles mund te them qe eshte nje qike me i shpejte se Barracuda por ka ca minuse qe nxehet shpejt dhe pas ca kohe pune fillon dhe krijon nje zhurme te bezdisshme qe te shkaterron nervat...dhe arsyeja tjeter qe vendosa te blej Barracud-en eshte se nuk kam pare ne asnje pike rregullimi Barracuda :)kurse Maxtor kam pare ca :)...