SATELITET DIG NUK KANE FREKUENCE TE LARTE SOT ORA 21.15

A

Primus registratum
SATELITET DIG NUK KANE FREKUENCE TE LARTE SOT ORA 21.15

A DIHET GJE PSE SATELITET DIG NUK KANE VALE FARE SI HOTBIRD 13 kurse nga Astra 19.2 ka me shume vale nuk hapen te gjitha kanalet cfar po ndodh.

London_UK

Primus registratum
Re: SATELITET DIG NUK KANE FREKUENCE TE LARTE SOT ORA 21.15

Fillimisht postuar nga POCI:
[qb] A DIHET GJE PSE SATELITET DIG NUK KANE VALE FARE SI HOTBIRD 13 kurse nga Astra 19.2 ka me shume vale nuk hapen te gjitha kanalet cfar po ndodh. [/qb]
Shpjegohu nje cike me qarte se spo te kuptoj!

Per me shume info rreth satelitave kliko ketu http://www.alsat.co.uk

AL PACINO

Forumium praecox

o poço ndoshta don te thuash qe tek 13gradshi
shihen me shume kanale ne kiaro, se tek astra 19grashi
Cdo gje varet nga sistemet e tyre te :wink: kodifikuara,qe ato trasmetojne
ciao :wink:

S6T6N6

Forumium maestatis

Po, eshte e vertete une kam shume problem me shiku TPS (francezet) ne 13 grade si dhe hollandezet ne 19 grade... kjo me ndodh relativisht shpesh nderkohe qe eshte e sigurt qe sot kanalet e 13 gradshit kane patur shume probleme, une nuk shihja dot as Rai-n (qe e ka sinjalin shume te forte)... W2 (16) ka qene ne rregull sot.

durrsaku

Forumium maestatis

Kurse une sot kam pasur probleme me W2-16 grade nderkohe qe 13 grade ishin ne rregull.E kunderta e S6T6N6 :confused:

S6T6N6

Forumium maestatis

Ndoshta eshte dhe problemi i paraboles time kryesore pasi eshte me diameter 1.5 m. dhe mbart 3 koka. Nderkohe qe parabola qe kam te drejtuar ne 5 grade (kanalet portugeze) asnjehere nuk me paraqet probleme te ketij lloji.

S6T6N6

Forumium maestatis

Gjithsesi sot ne Tirane ka qene nje kohe shume e keqe, frynte ere e madhe dhe binte shi... ndoshta ky mundet te ket qene problemi.

crashoveride

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6+6N6:
[qb] Gjithsesi sot ne Tirane ka qene nje kohe shume e keqe, frynte ere e madhe dhe binte shi... ndoshta ky mundet te ket qene problemi. [/qb]
Kushtet e motit jan ndikues ne impiantin satelitor , kjo do te thote se sinjali bien me kohe te keqe dhe se sinjali bien ne disa Db me pak .Por nese keni nje impiant te installuar mire e te fiksuarmire nuk do te keni asnjelloj problemi.