SABINA ESHTE SHQIPTARJA QE PO NDERON SHQIPERINE NE GREQI

EDIS

Primus registratum
SABINA ESHTE SHQIPTARJA QE PO NDERON SHQIPERINE NE GREQI

SABINA ESHTE SHQIPTARJA QE PO NDERON SHQIPERINE NE GREQI.
ESHTE VETM 21 VJEC DHE PO KONKURON ME SUKSES NE NJE KONKURS QE QUHET FAMESTORY NE GREQI.
ESHTE SHUME SIMPATIKE DHE KENDON SHUME BUKUR.
DERI TANI IA KA ARRITUR QELLIMIT TE QENDROJE NE LOJE.
POR GREKET JANE SHUME RRACISTA DHE MUNDOHEN TIA VESHTIRESOJNE PUNEN.
C'MENDIM KENI PER SHQIPTARET NE GREQI?

KORCARIA

Primus registratum
Re: SABINA ESHTE SHQIPTARJA QE PO NDERON SHQIPERINE NE GREQI

vllacko ajo eshte njesh e shikoj cdo nate aman ore me gjith kt aplerat greke se ma shpife ore vlla kam 12 vjet ketu dhe kur te iki dua ta vras njerin ajde shnet yllo :thumbsup: :thumbsup:

TIGRI-AL

Primus registratum

Ej dhe une dhe pse kam nje kohe te gjate ketu ne greqi e shikoj me shume sy te mire pjesemarrjen e Sabines ne FameStory dhe i uroj te jete mire dhe te kete suksese se sot Sabina neser une apo dikush tjeter te gjithe me rradhe do i tregojme ketyre qenerve ((grekeve)) se shqipetaret nuk jane vetem ajo pjese e te huajve ne Greqi qe nuk jane per asgje tjeter ketu por vec per krime ordinere po ka shume shume shume shume te tjere qe jane te denje per te kaluar shume provadhe per te treguar kulturen tone qe te themi te drejten e kemi lene pak pas dore
megjithate jamm nga ata qe nuk i ndjek te tilla show nuk me terheqin i lutem zotit te beje nje mrekulli ((dicka e pamundur)) te marri cmimin e pare po kam frike se pastaj do harroje se ishte shqipetare sic kane bere shume

koppertoni

Primus registratum

FameStory cfare konkursi eshte. Konkurs Talenti. Ne kenge. Ne Poezi. Kryesorja Sabina ne cilen gjuhe po flet ne konkurs. Korcarka ske pse nxehesh. Nuk te morri greku me zor ne Greqi. Kur te vije Greku ne Shqiperi atehere bej ti si ata. Le qe Greku eshte tani pronar ne Shqiperi. E Harrova.

KORCARIA

Primus registratum

une su nxeva me as njeri .sa per ofendimin tenf yllo greku eshte dhe do jet i pa bese bye

Iness

Primus registratum

Kerkova pak online sepse u bera kurioze te shoh se kush eshte kjo vajza dhe gjeta kete fotografi..

D01C9077-55A8-4CA5-BC9C-05A1F25A9945.jpg

Mua me duket e lezecme dhe shpresoj qe nese eshte me te vertete e talentuar te mos diskriminohet dhe te zere vendin qe meriton.

Goca

Primus registratum

Lat nom.
Ho tani , hyni me naj cep e bjerini ne grusht njoni tjetrit...

Kalamoj , kalamoj...

Pop Tart

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KORCARIA:
[qb] une su nxeva me as njeri .sa per ofendimin tenf yllo greku eshte dhe do jet i pa bese bye [/qb]
Une jam plotsisht dakort nje mendimi me ty se greket jo qe jane te korroptuar kjo nuk diskutohet por jane dhe te pa bese,kurse sa per Sabinen desha ti uroja qe ato te pa fytyret, ti jepshin vlersimin qe ajo e meriton dhe iuroj suksese.Dhe ethem sinqerisht me behet qefi kur degjoj lajme te tilla per shqiptart.

shtriga

Primus registratum

SABINA KETE JAVE ESHTE KEQ SE SEPSE ESHTE KONKURENTE PER TE DAL.JA TE SHOHIM SI DO VEJ.
SAVINA APO ATHINA?

VOTONI PER SAVINEN.

Maksi

Primus registratum

une dua ti uroj sukse sabines dhe dalt e pare dhe po ju them edhe nje gje tjeter mosshpresoni se nuk ka shans qe greku ti japi cmim shqiptarit po megjithate ajo vete e ka deklaruar se jam shqiptare se ka shume ne greqi e kane per turp te jene shqiptare mos ta urojm kote ne ok bye