Sa shume vleresohet nje teme prej jush kur ka 100 shamje dhe nje 1 fjale te mire?

eis

Primus registratum
Sa shume vleresohet nje teme prej jush kur ka 100 shamje dhe nje 1 fjale te mire?

Ne cdo teme qe kam lexu ne vend qe te diskutojme kthehet ne nje debat arrogant me shamje dhe fymje po pse ndodh kjo gja mar Zot PSEEEEEEEEEEEE? :mad:

Pop Tart

Primus registratum
Re: Sa shume vleresohet nje teme prej jush kur ka 100 shamje dhe nje 1 fjale te mire?

Po une sbesoj tjet fjala per te pergjithshmen,se ke nga ato qe i permbahen temes dhe shpesh kerkojn ndjes.Po emira eshte 1/sharje dhe 100 fjal te mira por uroj qe ato te ndryshojn mendim kur tema te jet per ofendime ti pershtatemi asaj gjithashtu dhe per tema serjoze t;mundohemi ti pershtatemi asaj ky esht mendimi im me respekt Pop Tart. :wave:

eis

Primus registratum
Re: Sa shume vleresohet nje teme prej jush kur ka 100 shamje dhe nje 1 fjale te mire?

Nuk e kisha fjalen per te tana por shume raste kam pa te tilla ose ma mire tek "Shkoderlocja jone" e kam fjalen se ketu lexoj ma shume, ka nga ata qe dalin jashte temet dhe fillojne kunj ne kunj me njeni-tjetrin tu sha e bla bla bla nuk po tham se duhet me kene aq serioz por cdo gja ka kufi dhe ktu shpesh e kan kalu ate kufi apo jo?
Ishalla nuk po me sulmohen te tane :tipsy:
Shnet e tana te mirat(po ju marr me te mire :tipsy: )
/pf/images/graemlins/wink.gif CIAOOOOO :wave:

Pop Tart

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vajze_shkodrane:
[qb] Nuk e kisha fjalen per te tana por shume raste kam pa te tilla ose ma mire tek "Shkoderlocja jone" e kam fjalen se ketu lexoj ma shume, ka nga ata qe dalin jashte temet dhe fillojne kunj ne kunj me njeni-tjetrin tu sha e bla bla bla nuk po tham se duhet me kene aq serioz por cdo gja ka kufi dhe ktu shpesh e kan kalu ate kufi apo jo?
Ishalla nuk po me sulmohen te tane :tipsy:
Shnet e tana te mirat(po ju marr me te mire :tipsy: )
/pf/images/graemlins/wink.gif CIAOOOOO :wave: [/qb][/QUOTE
Duhet ta mbash mir me ne se po na akuzon ok> Jo dhe une them te jemi me te mire me njeri tjetrin dhe te bejm bla bla bla se esht vendi ,po ti mos ki frig se te dal zot une ne qoftese ke sulmime te shumta ha ha ha urime per temen. :wave:

eis

Primus registratum

Faleminderit POP Tart hajt se nderi kthehet me nder e din ti keshtu qe kur te sulen ty te mbroj vet hahaha ok?

Pop Tart

Primus registratum

jashte teme

eis

Primus registratum

jashte teme

bebi

Primus registratum

jashte teme