Sa ka qene roli i Muxhahedineve ne UCK.

OROSHI

Primus registratum
Sa ka qene roli i Muxhahedineve ne UCK.

E hapa kete teme nga nje bisede qe pata dje me nje shokun tim nga Kacaniku i Kosoves,i cili me tha qe "muxhahedinet e cliruan Kosoven" :eek: ,tani,une i di aftesite politike,ushtarake etj qe ka ai(zero),por me tha qe kete e di fare mire sepse nga fisi i tij kane qene 32 vete ne UCK,pra mendimi i tij merr permasa me te medhaja :eek: ,me tha se muxhahedinet kane pas lidhje me Adem Jasharin qe ne fillim te viteve '90(dhe kete e dinte mire ai :eek: ),me tha qe aksionet e viteve '94-98,jane kryer nga keta muxhahedine dhe jo nga shqiptaret :eek: ,une u mundova ta kundershtoja energjikisht por me tha se une nuk di gje nga keto pune!!Nuk u besoj thenieve te tij,por nqs ndonjeri di me mire,te na e thote,sepse nqs eshte e vertete qe muxhahedinet kane ba kaq shume per Kosoven,te pakten tjua dime per ndere!! :book:

OROSHI

Primus registratum
Re: Sa ka qene roli i Muxhahedineve ne UCK.

Pse "NO KOMENT"???Nuk mundesh te me qetesosh pak?? :cry: ,sepse "no koment" ka dy kuptime,ju lutem :angel: .

vlera

Primus registratum

Une kete gje sonte per here te pare po e degjoje

balforum

Primus registratum

Muxhahedinet ne kosove shpetuan vetem ****** e arabushkave te tyre :smash:

DFV

Primus registratum

Kjo eshte nje perrall e perpunuar nga UDB Jugosllave.
Kosoves asnjehere nuk i kane munguar trimat qe kane dale nga gjiri i popullit kosovar dhe nje nga ata ishte dhe trimi mbi trimat Adem Jashari.
Besomni, ajo qe shkruhet me siper eshte nje akte diversioniste kunder lirise se Kosoves martire.
Lirin Kosoves ja dha populli i saj heroik,sigurishte dhe ndihma e vendeve europjane e ne menyre te vecante ndihma shume e madhe e shtetit me te fuqishem ne bote, USA.

OROSHI

Primus registratum

DFV,jam dakord me ty :thumbsup: ,por lexoje nje cike temen me kujdes,dhe nxjerr perfundimet,nuk jam aspak dakord me fjalet e atij shokut tim Kosovar,per kete kam ba nje debat te madh me ate,por atij nuk i mbushej mendja. :wave:

jackass-llapioni

Primus registratum

ej ai shoku yt ai koka kon shpiun e jo luftetar se muxhajdinet ata spo mujn me shlirue veten e le ma neve edhe shiptaret kan luftue jo propaganda e beogradit siq ka than ai mos vall ai shoku yt ende po i degjon lajmet ne RTC1 ne programin e serrbise a.....

tananamera

Primus registratum

Kjo qe mund te lexohet ne ket tem eshte pjeserishte e vertet.E verteta eshte se gjate luftes ne Kosove ka pasur vullnetar nga shum shtete,e edhe nga vendet arabe ( Mugjahidine , edhe pse une nuk preferoj ti quaj ashtu) gje te cilen mund ta them me pergjegjesi te plot,sepse kam takur disa ne frontin ku kam qen present edhe une.Mirpo,nuk qendron ajo se ata e çliruan Kosoven,pra ata thjeshte kan luftuar bashke me ne pa kurrfar interesi.Shumica e tyre kan qen ish-luftetar qe kan luftuar ne Bosnje,te gjithe kan pasur uniforma dhe amblema te UÇK-se,the te them te drejten kan qen shum te pregaditur.
Pershendetje!

tananamera

Primus registratum

Se harrova edhe diqka,heren tjeter mos hyni ne debate sepse kjo eshte mase e vertet dhe shpresoj se ket forum ka edhe te tjer ushtar te UÇk-se qe do ta vertetojne ket.Mos i merrnigjerat vetem ne aspektin fetar,por merreni edhe ashtu siq kan qen,pra real.
Pershendetje /pf/images/graemlins/wink.gif

Odoakri

Primus registratum

ndonje çudi nuk eshte duke pare se kosovarve ju deshen nja 60 vjete per te bere nje kryengritje te armatosur siç duhet.

OROSHI

Primus registratum

Jam dakord nqs muxhahedinet kane dhene kontributin e tyre per qeshtjen shqiptare,por jo tu japim flamurin dhe ti etiketojme si "clirimtaret" e vertete te Kosoves??? :eek: :eek:

*Plisi*

Primus registratum

ti OROSHI shkavelle mos perziej shum m... e me i permend UÇK-ne

edoni

Primus registratum

Orosh a te ka ndodh ndonjeher kur e gjykon nje person jo nga pergjigja qe ta jep por nga pyetja qe e shtron.E une po te gjykoj ty nga pyetja qe e shtron.Gjykim ime eshte se ti je nje person qe nuk ka kurffar lidhje sa i perket Kosoves dhe historis se Kosoves.
Kur shtron nje pyetje te bazuar ne thashetheme te nje shoku nga Kaqaniku, i cili sigurisht i ka bindje ekstremiste islame dhe propagandon ndjenja anti amerikane dhe poashtu sigurisht ai ka kry medres ne naj pakistan apo arabi saudite,te lutem perpjeku pak me marr informata sa i perket bindjeve te atij personit qe te ka dhan kete informat.Ku ku per ty nese paske ksi shok,si ky nga Kaqaniku.

OROSHI

Primus registratum

Damastion,me pelqeu shkrimi jot :thumbsup: ,lexoje pak ma me vemendje temen se qa kam shkru,une ate shokun tem prej Kaqaniku e shumezoj me zero,nuk ka as shkolle e as mend,po te kishte ndonji medrese atehere do ishte ma e lehte analiza ndaj mendimit te tij,kurse per te ditur ma teper per ato thaniet e tij se a jane te verteta apo "pa lidhje",prandaj e hapa temen,tani,une nuk mund ta hedhi poshte ate shokun tem sepse ai mendon ndryshe, :wave:

tananamera

Primus registratum

Matematik e thjeshte: 0 (Personi qe ka parashtruar pyetjen) + 0 (Personi qe ka dhen pergjegjjen) = 0 :rockband:

OROSHI

Primus registratum

Tana,nqs don te diskutosh,pa ofendime!!! :thumbsup:

copenhagen

Primus registratum

Eshte legjitime ne lufte per liri te pranohet cdo lloje ndihme,eshte e mirseardhur ndihma qellim mire e cdokujt,pse jo edhe muxhahedinet,ne qofte se ka pase te tille..
Me keqardhje duhet te them OROSH se kete idee e ke marre nga shtypi serb..mos humb kohen me lajme te tilla,nuk i beson askush me..
I njejti shtyp akuzon shqiperine dhe shqiptaret per lidhje me AL KAIDEN..shpresoj se te paktem deklarata e ministrit serb ne tirane,se keto lajme nuk kane te bejne asgje me realitetin,te kane bere ndoshta te ndrrohs pak mendimin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe te lutem hiqi keta muxhahedine nga Kosova,mos i merr te shkretit ne qafe

OROSHI

Primus registratum

Lato,sikur ta dije ti se sa anti-serb jam une,do nderroje mendim!!! :thumbsup: ,ministri Serb tha qe Shqiperia nuk ka lidhje me Al-Kaiden,por se qa thone Serbet nuk me bahet vone,ata mundet qe brenda nates ta lepijne peshtymen,kete e dime te gjithe,neser mund te thone dicka tjeter,nuk jam dakord qe te vleresohen thaniet e serbeve,si per mire ashtu edhe per keq!!!Ndersa per heqjen e muxhahedineve nga Kosova,ate duhet ta beni ju,dhe jo une /pf/images/graemlins/laugh.gif .

copenhagen

Primus registratum

Orosh,une e respektoj shume te drejten tende,qe ke per te shprehur mendimin tende te lire..por edhe ne demokraci ka rregulla..ti je duke e akuzuar UCK per lidhje me Muxhahedinet..me qellim apo paqellim ti i perkrah zerat anti shqiptare qe thirren per rishikimin e luftes Clirimtare ne Kosove..
Perderisa nuk eshte zgjidhur ende statusi i Kosoves,te akuzosh UCK per lidhje me esktremiste islamike mnud te kete ndoshta "indirekt" nje paragjykim per zhidhjen e mundshme te ceshtje se Kosoves..
Prandaj te lutem mendohu edhe njehere me mire,para se te te hapesh tema..