Aki
Paint It Black
Jo te gjithe hame ushqimet e njejta jo te gjithe kemi shije te njejte, dikish do mishin te pjekur te djegur, dikush e do shume pak te pjekur (kanibalet kto
), dikush ndikohet nga pamja, dikush nga era etj, etj....
Une nisur nga vete jam shume specifike, nuk ha speca, nuk ha domate te zeza, nuk ha bostan, as kivi, shume pak fruta tropikale, mish vetem te pules e te peshkut(kto qe i ha, jam raciste nga mishi vetem te bardhe e dua
) eeee kjo lista ime ska fund 
Cuditerisht njoh dy njerez qe nuk e hane akulloren, se kane provuar asnjehere dhe as nuk ndjejne nevoke ta provojne, po interesante njerezve u duket aq e cuditshme dikush mos te pelqeje sa keta qe te evitojne pyetjet e shumta thone kam fytin e ndjeshem
Po ju, sa zgjedhni ne ushqim, nese po cfare nuk hani, sa mendoni se eshte negativ ky ves i selektimit te ushqimit (mos me qortoni dhe shume
), valle cfare ndikon ne kete sipas mendimit tuaj dhe a mendoni qe njerezit mund te mesojne te hane gjera qe si pelqejne apo cdo nje ka shijet e veta e ashtu duhet te mbeten?

Une nisur nga vete jam shume specifike, nuk ha speca, nuk ha domate te zeza, nuk ha bostan, as kivi, shume pak fruta tropikale, mish vetem te pules e te peshkut(kto qe i ha, jam raciste nga mishi vetem te bardhe e dua


Cuditerisht njoh dy njerez qe nuk e hane akulloren, se kane provuar asnjehere dhe as nuk ndjejne nevoke ta provojne, po interesante njerezve u duket aq e cuditshme dikush mos te pelqeje sa keta qe te evitojne pyetjet e shumta thone kam fytin e ndjeshem

Po ju, sa zgjedhni ne ushqim, nese po cfare nuk hani, sa mendoni se eshte negativ ky ves i selektimit te ushqimit (mos me qortoni dhe shume

Last edited: