Sa jeni zgjedhes ne ushqim?

Aki

Paint It Black
Jo te gjithe hame ushqimet e njejta jo te gjithe kemi shije te njejte, dikish do mishin te pjekur te djegur, dikush e do shume pak te pjekur (kanibalet kto :p), dikush ndikohet nga pamja, dikush nga era etj, etj....

Une nisur nga vete jam shume specifike, nuk ha speca, nuk ha domate te zeza, nuk ha bostan, as kivi, shume pak fruta tropikale, mish vetem te pules e te peshkut(kto qe i ha, jam raciste nga mishi vetem te bardhe e dua :p ) eeee kjo lista ime ska fund :p

Cuditerisht njoh dy njerez qe nuk e hane akulloren, se kane provuar asnjehere dhe as nuk ndjejne nevoke ta provojne, po interesante njerezve u duket aq e cuditshme dikush mos te pelqeje sa keta qe te evitojne pyetjet e shumta thone kam fytin e ndjeshem :giggle:

Po ju, sa zgjedhni ne ushqim, nese po cfare nuk hani, sa mendoni se eshte negativ ky ves i selektimit te ushqimit (mos me qortoni dhe shume :p ), valle cfare ndikon ne kete sipas mendimit tuaj dhe a mendoni qe njerezit mund te mesojne te hane gjera qe si pelqejne apo cdo nje ka shijet e veta e ashtu duhet te mbeten?

Last edited:

-Zana-

e...Thjeshte
Une s'para kam naze , mjafton te jete ushqim i fresket ( once a while i eat fast food ) .... mishin e kuq nuk para e kam qejf, e haj shume rralle ...po ashtu edhe pijet me gaz si kam qejf fare, pervecse ujit me gaz... me pelqejne shume specat djegese, dhe pothuajse ne c'do ushqim... salcen/erezat/specat djegese i dua prezent.

agim40

Valoris scriptorum
Më pëlqen çdo ushqim i shishëm...Para ca muajve pa me e ditur hëngra te një restoran kinez mish krokodili....:D Mishi ishte i mirë, i shishëm....

xyz_xyz

Forumium maestatis
Shumë zgjedhës jam. Sapo hengra peshk deti, gaforre, sallatë tipike shqipëtare edhe fruta të rritura në kopësht. Të gjitha natyrale organike. Life is good :)

joetisti_

Locus omnem
e shumta dy gjelle nuk ha, pastaj ate qe kam perpara e ha ne heshtje. Edhe kur s'e shijoj shume nuk ndihem. Hera-heras duke ngrene kujtoj shprehjen qe degjoja nga gjyshja: barkngopuri nuk kujtohet per barkpangopurin.

hurtlocker

Valoris scriptorum
maniak i ushqimit....preferenca guzhina italiane, e rajonit te toskanes dhe umbrias, por edhe ajo napoletane, siciliane,...dhe e gjitha.... ne vend te dyte ajo franceze.... adhuroj baxhot dhe salumerite artizanale....dhe le qimet e kokes ne to....

dev

Forumium maestatis
ne pergjesi sbej naze ne ushqim e vetma qe Urej jane gjellrat me YNDYRE SHUM :(