Rugova-Miloshevic, a i zhduku e njejta dore?

S6T6N6

Forumium maestatis
Rugova-Miloshevic, a i zhduku e njejta dore?

...ndodh ndonjehere te besoj dhe tek koecidencat, por kur atyre u shtohen dhe gjera te tjera (si ne rastin konkret shkarkimi i Dacit dhe Kosumit, emerimi i gjen.Cekut apo deklarata e Mustafait) dyshimet e mija shtohen dhe shtrohen ne tema ku te gjithe se bashku mund ti diskutojme.

i_own_u

Primus registratum
Re: Rugova-Miloshevic, a i zhduku e njejta dore?

nuk e kam iden.. po di qe ajo shoqeri Amerikane qe financoj Partin Demokratike ne Korrik.. esht e njejta shoqeri qe sot financon 100% delegacionin Serb ne Vjen per çeshtjen e Kosoves..

Leshatani

Primus registratum

Slloba ishte i semure nga zemra, kurse Rugoven e izoluan kriminelet e UQK-es dhe i vetmuar e rroku rakin dhe duhanin, kjo i shkaktoi kancer, pra dora e kosmetit.

ados

Primus registratum

si qen qe je, ke te drejte te lehesh cfare te duash. Por shko meso edhe nje here shqip, ta kam thene shume here kete gje.
Eshte UCK, jo UQK..

OROSHI

Primus registratum

Do jete ndonje perralle e Edit(rames) kjo? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne rralle te pare ti nuk thua se nga kush mund te jet bere ky eliminim,nga shqiptaret,apo serbet?
Ne rralle te dyte ndikimet politike te ketyre dy personave jane te ndryshme dhe nuk i bashko asnjegje!

tntn

Primus registratum

jo nuk i zhduku e njejta dore.
Ne rastin e pare ishte problem zemre,
ne te dytin problem kanceri ne mushkeri.
Sllobon e vrau dashuria e madhe per popullin serb,
aq sa ne momentin kur nuk i dhane ilacet i pushoi zemra,
kurse Rugova e pesoi nga stresi i madh i postit te Presidentit, nga teprimi me duhan, dhe nga lodhja per te mbajtur miqesine e perjetshme me SHBA.

Vdekja e te dyve vertetoi edhe nje here se ne kete bote s'ka asgje te perjetshme: as diktatore megalomane te perjetshem, as miqesi te perjetshme me vende megalomane.

S6T6N6

Forumium maestatis

mire pra mire po kush i vrau po them une. Te lutem tntn shmang naivitetin ose vetgenjeshtren dhe hidhu ne nje version me realistik...

ados

Primus registratum

ndoshta vetem ata e dine te verteten. Atje ku kan vajtur ndoshta takohen me njeri tjetrin si ne 1999, dhe bejne resumen e sejcilit.

eddantes

Primus registratum

mire qe i vrane po me uren c paten xhanem, cte keqe u bente ura

Ahmed

Primus registratum

Si dy miq te dashur qe ishin kjurre nuk rrinin pa njeri tjetrin.
Sllobo donte te shtonte tokat serbe,Rugovna donte te shtonte kishat.
I pari perqafoj nacionalizmin ekstrem,i dyti katolicizmin ekstrem.
Sllobo vdiq si pasoj e zemres,Rugovna vdiq si pasoj e hemoragjise qe i plasi ne mushkri(nje dite mbasi hodhi gurin per ngritjen pa leje te katedrales katolike ne oborrin e gjimnazit ne Prishtine).E ci duhej Ibros se gjore te merrej me punet e muratoreve?Nga politikan donte te bente edhen punen e e priftit edhe te muratorit.Prof.doc.murator.shpirteror.Ibro Govna.

hawk

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
mire pra mire po kush i vrau po them une. Te lutem tntn shmang naivitetin ose vetgenjeshtren dhe hidhu ne nje version me realistik...

[/ QUOTE ]

Na udhezo ti rrugen !!
Jep ndonje hipoteze pasi me sa shoh nuk ke asnje fakt per te provuar ose mohuar lidhjen mes dy vdekjeve.

OROSHI

Primus registratum

Hawk,Satana nuk asht i zoti te jape asnje prove as per te pohu e as per te mohu gja,besoj ti e din ma mir se ai qe Rugova as nuk ka qene ne agenden e Sllobos e as Sllobo nuk ka qene ne agenden e Rugoves.
Tjeter kush vendoste per fatet.

Miqesia Sllobo-Rugova asht shpik pikerisht nga njerez te pa-skrupullt dhe te pa moralshem si puna e ktij Fo-ta-qit /pf/images/graemlins/smirk.gif

regele

Forumium maestatis

Orosh merru me Rugoven e Milon, jo me antaret e forumit! E njejta verejtje dhe per ju te tjeret!
/pf/images/graemlins/winkwink.gif

antip

Primus registratum

Ishte koincidence apo paraplanifikim...?!!! (Dillema...dillema...dillema)
Une di dicka: Ne boten e sotme po ndodhin shume koincidenca, shume rastesi...

ados

Primus registratum

lerini te vdekurit ne boten e tyre..
E verteta eshte se njeri fitoj epitetin si Kasapi i ballkanit dhe tjetri si Gandhi i ballkanit..
pika qe i bashkon si njeri dhe tjetrin se te dy kane vdekur..
i zhduku apo jo njeri, pak rendesi ka per momentin..
mbas 10 vjetve do harrohen plotesisht..
ndoshta dikush tjeter do zer vendin e tyre..

*Plisi*

Primus registratum

Cofen vllezerit serbo-shqipefoles se bashku se boll na e kan pi gjakun me pamuk ky krimineli shka dhe kryetradhtari rugoviq nanen e nanes te dyve per se cofti me falni se ndihem shum i çliruar ne kok e zemer prej se cofen keta dy coftina .

jimmy84

Primus registratum

He he he. Rastesi? Mbase. Po si shume po na shtohen keto rastesite. Po na mbijne rastesite si kerpudhat mbas shiut. Rastesisht ne `89 Rugova nga kamunist i bindur na del "heroi legjendar" i Lirise dhe Pishtar i Demokracise. Vetem dy vjet me vone (pas shume trazirave te "rastesishme" ne Shqiperi dhe sidomos ne Kosove) Sekretari i Pare Berishe na del "rastesisht" ne krye te demostratave anti-komuniste."Rastesisht" kur Serbia po masakronte kroate e boshnjake Rugova bente thirrje per marreveshje paqesore kurse Berisha "rastesisht" e furnizonte me nafte dhe hekur Beogradin. "Rastesisht" kur me ne fund amerikanet u mbushen mendjen sllovofileve franceze per te nderhyre ne Serbi Rugova "rastesisht" takohej me Sllobon dhe bente thirrje per "nderprerje te menjehershme te bombardimeve" (se ne fakt vetem Rugova ishte i kercenuar ne Kosove serbet po shperndanin cokollata dhe bomba...ashtu bombone). "Rastesisht" Rugova vdiste ta bente Kosoven "Republike" (ohuu vone i nisi Rugova "idete e medha te pavaresise". Dhe "rastesisht" Sllobo e nisi masakrimet ne Kosove fare pak pas `97 qe ndodhi "rastesisht". Dhe "rastesisht" dalin nga skena politike (dhe qe te dilnin duhet te vdisnin sepse kishin hyre thelle dhe ishin bere "idhuj") pikerisht binomi me patetik i Ballkanit: "Kasapi dhe Gandi i Ballkanit".
Rrofte Rastesia.
P.S Nje verejtje per shqiptaret qe perdorin "q" ne vend te "ç". Ju lutem mos e perdorni me jo sepse jam kunder dialektizmave (perkundrazi i kam qejf) por sepse "q"-ja ne vend te "ç" perdoret ne gjuhen serbe ne mos gaboj prandaj eshte mire te mos e perdorni.

receli

Primus registratum

nuk ha mut ti jimmy rastesisht.

jo rastesisht e ndihmuat millon e vicit ju jimat e nanosit te bej genocid 3 milion shqiptaret e kosoves.

jo rastesisht nuk i dha vot populli hajnave te kupit e klosit.

jimmy84

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
nuk ha mut ti jimmy rastesisht.

jo rastesisht e ndihmuat millon e vicit ju jimat e nanosit te bej genocid 3 milion shqiptaret e kosoves.

jo rastesisht nuk i dha vot populli hajnave te kupit e klosit.

[/ QUOTE ]

Ti je aq i zgjuar (dhe jo rastesisht...po tamam fare) sa qe e kape pa rene ne toke...qe une kam ndihmuar serbet, kam votuar per Nanon, dhe per Klosin. Shiko sa i zgjuar qe je ti. Pa llogjike ti dhe kaq i zgjuar, vaj halli po te kishe llogjike ti. Me siguri une e kam vrare edhe Azem Galicen dhe Mic Sokolin.
Po shko mor djale i mbare, qe me tregon mua ti per ke kam votuar parvjet. Aty kam permendur vetem Hajvanologun (Berishen, megjithese ti e kap qe ne ajer) sepse Nano "punet" e veta i ka ketej nga Jugu me ata plehrat qe po mbledhin kocka neper varreza. Po sa per Hajvanologun mos me trego se di plot tipa qe shkulen edhe shinat e trenit dhe i shiten ne kohen e Hajvanologut dhe qe kush e di sesa bote me nafte kane perfunduar andej (dhe biles kete punen e "naftes" s`ka nevoje te ma tregoje njeri se e kam pare vet)
Hajde rrofte Hajvanologu (se ai tjetri na la shendene).