RomeoLab New Design

Albforumi

Primus registratum
RomeoLab New Design

di
</img>
di
</img></p>

romeo-klab1.png
Besoj të gjithë do e keni vënë re ndryshimin në faqen time. Kam kaluar në një template tjetër pas një pune 3 javore edhe pas ndryshimeve të shumta që janë bërë.</p>

Besoj template e re do i pelqej te gjithëve, sepse është pak me e organizuar edhe ka një pikëpamje më të gjërë rreth postimeve të mia. Përvec template ka pasur edhe disa ndryshime të tjera që unë dua ti rëndis. Ndryshimet që janë bërë janë:</p>

Janë riorganizuar kategoritë
Eshtë shtuar një “Kërkim” për gjetjen sa më të thjeshtë të lajmeve
Mundësia për të më kontaktuar me anë të një formulari
Hapja e një Fan Page në Facebook (Akoma në ndërtim)
Hapja e një llogarie Pro në Flick (Akoma në Punim)
Mundësia për të votuar në sondazhe (Do të ket 1 në muaj)

Gjithashtu jan edhe ca pika të tjera që janë akoma në përpunim si:</p>

Hapja e një Glossari i cili do të përmbledh një pjesë të madhe të termave informatikien: Jam duke punuar këtu edhe duke shtuar një nga një termat. Glossari sa do të vij e do të pasurohet me informacione
Hapja e një Zone për shkarkime e cila do mundësoj shkarkimin direkt nga faqja ime të programeve (Open Source) që do mblidhen nga unë edhe do të shpjegohen se cfarë funksioni kan: Këtu jam duke punuar për të ndërruar server se më duhet një më i fuqishëm e sapo ta bëj këtë gjë do ta lancoj si sektor i faqes.
Hapja e një sektori videosh i cili do të ketë tutoriale të ndryshme mbi Informatikën: Këto do të jenë video të bëra nga unë, në të cilat do të tregohen teknika apo këshilla të ndryshme.

Me thën të drejten nuk e kisha ndërmend ta hapja faqen pa mbaruar të gjithë ndryshimet e lartëpërmendura, por duke qën se punoj vetëm edhe momentalisht jam shumë i ngarkuar me shkollën, do më duhesh një kohë e gjatë me i bër të gjitha edhe nuk doja të lija lexuesin e Blogut tim pa informacionet e ndryshme.</p>

Unë blogun po e hap edhe po ftoj secilin që të japë mendimet e tij, këshillat e sugjerimet që të shkojnë akoma në përmirësim e të më bëjnë mua të eci përpara.</p>

Ndërkohë që shijoni blogun e ri po ju lajmëroj edhe për disa artikuj të rinj që mund ti lexoni:</p>

RomeoLab ne Flick
Google Moon
Loje per iPhone/iPod
FontCapture: Krijo Fonte
Recuva: Rikupero dokumentat
Linux Tutorial

RomeoLab – New Design është një postim nga: RomeoLab.Com</p>

RomeoLab
</img>
RomeoLab
</img>
esExumNGxes

Ky artikull eshte marre nga: http://www.romeolab.com/?p=2041. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.romeolab.com/?p=2041