Al-Punk
Still here

SEO (Search Engine Optimization) – Shqip do te thote: Optimizimi i motorreve te kerkimit. Atehere ne e dime qe motorret e kerkimit jane: Google, Yahoo, Bing, Ask etj etj. Aty njerezit kerkojne per dicka qe i intereson. Ne rastin e nje siti tim Aquagym , njerezit kerkojne per keywordin(fjalen kyce: aquagym) , dhe ne kete rast gjejne sitin tim. Sic mund ta shihni ne webmastercoffee.com (nje sit qe ju tregon platformen qe perdor siti ne fjale), siti im perdor wordpress. Plugin qe kam perdorur, me kan dhene nje pozicion ne faqen e dyte, ama me nje keyword si aquagym qe ka 165 mije kerkime ne muaj! Le te shohim shtojcat me poshte!
All in one Seo Pack
Me ane te kesaj plugin mund te vini title/description/keywords dhe post titles dhe shume gjera te tjera!
Google Sitemaps (XML-Sitemap)
Te ndihmon duke krijuar nje sitemap(nje harte te faqes tende qe te ndihmoje google te indeksoje faqet e tua me mire dhe me shpejt).
JO NJE PLUGIN: Rregullimi i Permalinks!
Google e vlereson shume kete gje. T’i lesh postet me id eshte keq per SEO dhe per layout ngjan keq ne sy. Per ta ndryshuar kycuni ne panelin dashboard te faqes suaj me wordpress. Shkoni tek Settings > Permalinks dhe klikoni tek CUSTOM STRUCTURE. Aty shtypni:
/%category%/%postname%/
Simple Tags:
Me ane te plugin SIMPLE TAGS mund te gjeni dhe mund te plotesoni postet tuaja me tags te sugjeruara nga “Local Tags” & “Yahoo”
W3 Total Cache
“A search engine loves a fast-loading website.” – Google.
Perkthim: “Nje makine kerkimi adhuron nje faqe qe hapet shpejt”. – Google
Pra faqet e shpejta, pelqehen nga cdo makine kerkimi, keshtuqe per ta bere me te shpejte duhet te instalojme kete plugin: “W3 Total Cache”, konfigurimi eshte gati, keshtuqe vetem instalojeni dhe aktivizojeni dhe shijoni duke pare sitin tuaj qe rritet me shpejt!
Keto jane kryesoret, pastaj une kam futur plugins te tjera ne permisimin e layout/theme tim, sepse gjithashtu dihet qe Google pelqen theme te thjeshta, dhe jo theme te nderlikuara.
Shpresoj qe ky artikull te ju pelqeje, eshte artikulli im i pare ne kete blog dhe me pelqen qe te lexoja komentet tuaja nese do te kishit dicka per te shtuar ose per te reduktuar.
Faleminderit,
Ted.
Plugins(shtojcat) SEO me te perdorura është një postim nga: RomeoLab.Com
Lexoni artikullin origjinal...