Al-Punk
Still here
Shumica e njerëzve kane dijeni vetëm per Kindle, me i famshmi ne kategori e e-readers. Por ka një shumëllojshmëri të lexuesve te librave elektronike ne dispozicion, dhe disa prej ketyre mund te jene me karakteristika më tërheqëse se sa Kindle. Me poshte keti te listuar faktorët qe mund ti merrni ne konsiderate para se te blini njenga këto libra elektronike.
Dizajn
Tek Kindle 2 ka shume karakteristika si “read to me”, touchscreen dhe ndriçim ne prapavije dhe keto do e bejne perdorimin e tij me te kendshem. Gjithashtu dhe veçorite si madhësia, ekran me prekje (touchscreen) dhe lloji dhe aftësitë wireless janë te rendesishme.
Përmbajtje
Disa nga eReaders kanë qindra e mijëra shkrime në dispozicion nga një shërbim i dedikuar vetem per ta, ndërsa të tjerët mund të kete vetem disa shkrime qe mund te gjenden ne internet. Ne kete pike e rendesishme eshte arkiva qe ata permbajne dhe se cfare lloje librash elektronike mbeshtesin per te lexuar.
Memorja / Jetegjatesia e baterise
Jetagjatesia e baterise se eReader tuaj është vendimtare. Askush nuk dëshiron qe ti fiket e-readeri pa lexuar as 10 faqe nga romani i tij i preferuar. Numri i faqeve që mund të lexohet ne nje mbushje baterie te vetme dhe sasinë e memories në dispozicion për ruajtjen e librave e bën përvojën e-Readers më të këndshme.
Karakteristikat shtesë
Ka gjithmonë vend për karakteristika ekstra per te shijuar një digital book reader. Disa nga këto karakteristika përfshijnë numrin e niveleve te grayscale, formatet audio qe mbeshtet,formatet per foto, fuksionet si “text-to-speech” dhe shumë më tepër.
eBook readers: çfare duhet te kemi kujdes para se te blejme nje është një postim nga: RomeoLab.Com
Lexoni artikullin origjinal...