Richey Edwards

Albforumi

Primus registratum
Richey Edwards

Richey4Real.jpg
<p class="wp-caption-text">Richey Edwards, 22 dhjetor 1967 - 1 shkurt 1995 (?)</p>

Duke ridëgjuar Generation Terrorists.</p>

Richey Edwards ka qënë një muzikant britanik, kitarist dhe poet i Manic Street Preachers. Një farë Cobain britanik.
Në një intervistë tashmë legjendare me New Musical Express, mbasi gazetari shprehu dyshime mbi vërtetësinë e Maniacs, Ritichie nxorri një brisk dhe shkruajti në krah 4 Real për te provuar se sa e se si e ndjente muzikën.</p>

Richey Edwards është zhdukur në 1 shkurt 1995 në Londër. Që nga ai moment askush nuk ka më lajme për të. Ne 2008 është deklaruar i vdekur. Ne 2009 Maniacs i kanë dedikuar një album të mrekullueshëm, Journal for Plague Lovers, me tekstet e Edwards.</p>

Më pëlqen të mendoj që Ritchey është lodhur nga industria e muzikës edhe është larguar drejt një jete normale. Më pëlqen të mendoj që ata që thonë se e kanë parë në Indi a në Nepal e kanë parë vërtet, e nuk janë thjesht njerëz pa punë që shpifin sepse dita është e gjatë. Më pëlqen të mendoj Edwards tek jeton në paqe me veten e me djajtë e tij. E sa herë mendoj që fundi i tij është identik me fundin e Cobain, më pëlqen ta rilexoj tek thotë :   “In terms of the ‘S’ word, that does not enter my mind. And it never has done, in terms of an attempt. Because I am stronger than that. I might be a weak person, but I can take pain.“</p>

2.jpg
</p>

</p>

Archiviato in:Ata që na kanë shpëtuar jetën, Lart &amp; Poshtë, Muzikë Tagged: Manic Street Preachers, Muzikë, Richey Edwards
3989
3989
3989
3989
3989
b.gif

Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://tiranacalling.wordpress.com/?p=3989