rethinking

Ema

Goddes
Re: rethinking

Njerezit dallojne nga mineralet,bimet dhe kafshet per disa karakteristika,ne vecanti:
a-)Per aftesine e gjere per te mbajtur mend
b-)Aftesine per te kuptuar
c-)Aftesine e gjere selektive(zgjedhese)
d-)Per njohjen e vetes,gje qe i jep njeriut dimension kohor(e shkuar,e tashme,a ardhme),e cila perfshin ndergjegjesimin e vdekjes dhe me te ankthin...
(filozofia e te drejtes,chapter 1)

Jashte ketyre kufijve nocioni kohe eshte i paperceptueshem.

P.s:Kush na ligjeron ate teorine e Ajnshtajnit???

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] versioni rap lal. I teorise se Einstein. Autori s´desh te theshte gje. Si gjithmone.

bubblegum.gif
[/qb]
Dac beso,n'dac jo une jam tu bo para pc topa me cimcakiz Big Babol roze /pf/images/graemlins/smile.gif !

Kanarina

Primus registratum

Rethinking-I have to do it, but I do NOT dare to do that!It does not help, i'm afraid of getting ruined...I'm afraid of getting lost...!

Poseidon

Primus registratum

rethinking... how many things can happen for the entire year....!!

s'e besoj qe per asnje data ka ngelur 23 shkurt '03

Kordelja

Valoris scriptorum

Well, we invented "time", didin't we???!!

It reminds us a lot of things.... [/QUOTE]

Absolutely agree :thumbsup:

Kanarina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Poseidon:
[qb] rethinking... how many things can happen for the entire year....!!

s'e besoj qe per asnje data ka ngelur 23 shkurt '03 [/qb]
Sikur ta dije sa shume.

Poseidon

Primus registratum

Papritmas nje qen te sulet si terbuar, te kafshon sa te dallin syte kallup vendit .. reagimi eshte ashper ai te sheh me sy "te pafajshem" dhe akuzues per te bere te ndihesh fajtor per reagimin tend.
S'ndjej fare keqardhje dhe pishmanllik, nuk jam mesuar te kthej faqen tjeter po di te kundervihem me force sa te dalin syte xixa kujdo... s'eshte deshire per revansh sesa reagim per nje SHKUNDJE gjigjande per ate qe nuk sheh se ku ecen.

hmm po degjoj nderkohe dhe "silence must be heard" enigma ... me pelqen si pershendetje not like advice or warning but almost a serious threat.

qeshem

Primus registratum

rethinking... se dua heshtjen
that's ok po shkoj prej verteti kesaj rradhe ... duke te lene te qete ne betejat e tua don kishotiane
e ne fakt une ndjej keqardhje per tabllone e shemtuar qe me shfaqe, po vetem kaq asgje me teper
e di, qeshmen e bullicave qorre ti s munde kurre ta kuptosh, mbase per vete faktin se ti as nuk di te qeshesh... po pak rendesi ka kjo tani
e di qe je koleksionist infosh "ble shtrenjte dhe shet lire", po te jap nje te lire tash, qe te mos dalesh me humbje kur ta shesesh
"dikushi" ka qene dhe eshte vetem nje, dhe ty ta kam treguar shume mire, dhe vec ne momente te caktuara mund te me kujtohen "dikush"-et me tabllote e shemtuara te tyre, edhe "dikush" si puna jote mbase
ja kalofsh bukur ne mbreterine tende te kaltert dhe mos u lodh te me replikosh se nuk do jem me