Reperat e parë ne trojet shqiptare-Ritmi i rruges

Dibran Sejdiu

Primus registratum
Reperat e parë ne trojet shqiptare-Ritmi i rruges

Ketu eshte vendi per ritem.Vendi per te paret e repit ne trojet shqiptare.Ritmi i rruges.Kush e din naj tjeter grup shqiptar qe ka repovat ma perpara lirisht le te urdherojë.edeh i therras gjithe fansat e Ritmit te rruges te na vijnë

OROSHI

Primus registratum
Re: Reperat e parë ne trojet shqiptare-Ritmi i rruges

Hija e jetes...Kuller /pf/images/graemlins/laugh.gif
Etno engjujt..
Imortal....
2 po 2....

Mbaroj per hip-hop Kosovar :thumbsup:
Havera jan /pf/images/graemlins/laugh.gif

...hajt hajt o llokum
...dridhi betht pak ma shum..

..vetem per nje puthje gjith naten do te pres :kiss:

...qika don me hyp ne kerr.

...po vjen piza.

Princesha

Primus registratum

Ritmi i rruges (edhe megjithese mu me pelqejn) nuk kane qene repistat e pare ne trojet shqiptare, ndoshta ne ato kosovare po. Mos flitni kur jeni te painformuar, se kshu rrenin veten edhe ata te ritmit te rruges mbasi kishin marr pjese ne shqipni ne festival, thanen qe ne ja sollem repin per her te pare shqipris :eek:

OROSHI

Primus registratum

Rrepistat kosovar kan ken pa diskutim te paret ne tokat shqiptare.

Muziken e kan pas gjithmon ma te mir se na te Shqipnis.
Ne kohen kur kangetaret tone kendonin neper skena si me ken mumje(pa leviz) ata te kosoves u dridhshin e u perdridhshin per lezet!
Ke inadin e jepju hakun /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Jane te pavdekshem kangetaret e tille si:Nexhnije Pagarusha,Esat Bicurri,Ismet Peja,Shaban Gjeka etj etj(ky i fundit asht prej Malit te Zi).

Hip-Hop..in e kan te bukur!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

...shoqja don me hyp ne kerr.

ose ajo tjetra..
don me u ba aktore Hollivudit,
s'po ta rras kush k....
se je p....i mutit..!

ose..
dikush m'foli mu pa nevoj,
dridhe trupin,mshile
mbylle ket t'q...nane goj.
:lol:

Princesha

Primus registratum

Si e kan shpirtin e kundershtimit disa :mad:

Kosovart kan qene te hapur me boten para nesh keshtu qe smund te besh krahasime te tilla, manej ne po flisnim per hip hop, ti m'del te Esat Bicurri :confused:

OROSHI

Primus registratum

hahahahah,oke.
Hip-hop kosovar nuk krahasohet me ata za-pederat e Shqipnis,si me ken tuj kja!
I kam nja tre cd me hip-hop te Shqipnis,e me te than te drejten jane ZERO!!!

Dibran Sejdiu

Primus registratum

ritmit te rruges" mbasi kishin marr pjese ne shqipni ne festival, thanen qe ne ja sollem repin per her te pare shqipris

Po ti vet e the Rozalina se ata kan marr pjes ne ni festival ne Shqipni se ju te shqipnis nuk po keni Repera

Pra ti Rozalina edhe OROSHI kush jan kan reperat e parë ne trojet shqiptare?Se une nuk e di.....

Me Respekt DiSe

Linddita

Primus registratum

Bravo DiSe ...jom me ty..edhe pse e pelqej rock-un un ..mirpo kur isha ne fillore diku kah e '96 ose '98 e kan ngu rap-in ni koh et shkurt edhe bile shum mir um kujtohet pjesmarrja e RITMIT TE RRUGES ne festivalin e shqiperis ..ku dolen fituse natyrisht...mfalin reperat e memes Shqiperi po ju duhet shuuuuuuuum pun..
Sukse

Dibran Sejdiu

Primus registratum

Selaki3nt une jam ma i ri.Edhe ateher kur e ke ni ti jam kan diku rreth 3 vjeq e nuk mbaj mend.

Veq une kur e kom ni kangen "Rruga pa kthim" kjo ka ndodh pas luftes, e kom pa se kang ma te mir se te tyne ne rap s'kan pas asni grup. Se nuk kom ni per grupe me album qysh ne shek 20.po du me than para vitit 2000.E tash Lirisht tan munen me i than vetit te part