Diavolessa
Valoris scriptorum
Re: Receta gatimi
Speca tip gogozhare.
4 speza (te kuq jane te me embel)
Menta, hudher, krype , vaj ulliri, uthull.
Lan pastron specat mire. Ashtu sic jane i vendos ne furre, 180 grad, pa vaj pa asgje. Deri sa te skuqen.
I heq nga tigani dhe i vendos ne nje tas qelqi (sepse plastika hedh disa sostanza e cili ben kontakt me ngrohtesine)
I ler ashtu deri sa te ftohen pak . Ja u heqen lekuren dhe i pren sipas deshires. I len deri sa te ftohen plotesisht, dhe hedh vajin e ullirit krype menta dhe hudher. Ne se hudhra nuk ju pelqen e hedh koker sa te marre shijen dhe eren e saj, pastaj e heqen.
Ju befte mire /pf/images/graemlins/smile.gif
Speca tip gogozhare.
4 speza (te kuq jane te me embel)
Menta, hudher, krype , vaj ulliri, uthull.
Lan pastron specat mire. Ashtu sic jane i vendos ne furre, 180 grad, pa vaj pa asgje. Deri sa te skuqen.
I heq nga tigani dhe i vendos ne nje tas qelqi (sepse plastika hedh disa sostanza e cili ben kontakt me ngrohtesine)
I ler ashtu deri sa te ftohen pak . Ja u heqen lekuren dhe i pren sipas deshires. I len deri sa te ftohen plotesisht, dhe hedh vajin e ullirit krype menta dhe hudher. Ne se hudhra nuk ju pelqen e hedh koker sa te marre shijen dhe eren e saj, pastaj e heqen.
Ju befte mire /pf/images/graemlins/smile.gif