Re: A merrni vitamina

*PINK_GIRL*

Primus registratum
Re: A merrni vitamina

yeah mire eshte ti marresh ato vitamina .. pasi nuk merr cdo gje me ushqime sado te hash .. por une per vete do deshiroja te merrja po kam nje problem lol ... nuk i marr dot kokrra .. me ka mesuar mami keq qe te vogel .. se kapercej dot ;(
jam munduar .. po aha asgje .. keto spara bejne leng ( vitamina )lol

hEEbiE_jEEbiEs

Primus registratum
Re: Re: A merrni vitamina

Une smarr as edhe nje lloj vitamine sepse i plotesoj me ushqime ( une i ha te gjitha llojet e vegetables), po mami im ka fillu me marre ca calcium se i tha doktori qe i duhet me forcu kockat .............di une :shrug:

moonlight

Primus registratum

Une marr calcium: ActiveCal (shije karamel ose cokollate) prej GNC (more than calcium they are a treat, yummy). Gjithashtu marr CLA, 'Women's Hair, Skin & Nails Formula' (icik te shpifura ne shije, por shume efektive), Calcium Pyruvate, dhe Flax Seed Oil 1000 (edhe keto prej GNC). /pf/images/graemlins/smile.gif

drops^of^enigma

Primus registratum

mooni...po ti u bombardoke me vitamina mi yll /pf/images/graemlins/smile.gif

une dua te marr per oreks ne fakt...rekomandon gje?

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Une marr calcium: ActiveCal (shije karamel ose cokollate) prej GNC (more than calcium they are a treat, yummy). Gjithashtu marr CLA, 'Women's Hair, Skin & Nails Formula' (icik te shpifura ne shije, por shume efektive), Calcium Pyruvate, dhe Flax Seed Oil 1000 (edhe keto prej GNC). /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
hey moonlight edhe une marr flex seeds, jo vaj ne fakt por te bluar pluhur. por unfortunatelly nuk jam e rregullt ne marrjen e saj, neglizhoj.
po ajo woman's hair eshte e mire????

oh dropsi per oreks deshe te te vije apo te te iki? po qe per te ikur dhe une pres rrekomandime, po qe per te ardhur vitamine C eshte dore me nje. /pf/images/graemlins/wink.gif

lola

Primus registratum

une nuk marr vitamina por ha shume fruta dhe perime si ne Shqiperi.

inah

Primus registratum

UNE MARR FERRO GREEN SEPSE KAM MUNGESE HEKURI NE GJAK KESHTU ME KA KESHILLUAR DOKTORI.

AnaBlue

Forumium maestatis

Pse eshte hapur tema e vitaminave tek kuzhina?

Nejse, une marr nje multivitamine ne dite dhe kaq duke presupozuar se ka kalciumin, hekurin dhe te gjitha vitaminat e nevojshme. Gjate sezonit te dimrit, nganjehere marr ekstra Vit. C.