Ramush Haradinaj hero i kosoves

fid

Primus registratum
Ramush Haradinaj hero i kosoves

Per te shkruar per kete teme me ngacmoi nje shkrim i Donika Gervalles. Me ngacmoi Donika me ate interviste te dhene nje gazete gjermane ku bente fjale per Ramush Haradinajn.Ajo pa pik turpi heroin tone te gjalle e cuajti hiq me pak se kriminel,dhunues dhe njeri qe me ndihmen e njerzeve te tije i frikson te tjeret.A thua pati te drejte ajo ta fyej aq rende nje njeri qe beri aq shume per lirine qe ne sot e gezojme.A thua Donika foli me argumente ,apo ne baze te thashethemeve qe i bene dhe po i bejne disa opingelepires te serbise dhe te milloshevicit.Ku qe Donika gjat luftes qe populli kosovar e beri per liri.Ku i mori ajo ato te dhena te rrejshme qe u bazua ne to per ta quajtur RAMBON kriminel e qka jo tjeter.Do te kisha perdorur nje fjalor tjeter sikur te mos e kisha ditur qe ajo eshte e bija e Jusuf Gervalles,njeriut qe Kosova i kendoi kenge heroike per dy dekada e gjysme rrjesht.Pra duke e ditur kete me befason shrimi i saje.Befasohem sepse pikerisht baban e saje e vrane njerzit qe Rammush Haradinaj i luftoi dhe i detyroi ta lene Kosoven pergjithmone.Ori vajze nuk te njof dhe pas keti shkrimi as nuk kame deshire te te njof, por na ke prekur ne seder neve qe e perkrahem luften heroike qe e bene djemt tane trima.Na ke prekur sepse nje vajze e nje trimi siq qe babai i yt eshte turp te thot aso fare fjale te renda per nje njeri qe sakrifikoi aq shum per liri,njeriu qe dha dy vellezer dhe qe me mbare familjen u inkuadrua ne lufte per ta luftuar armikun barbar.Ti dhe ata qe mendojne si ti,e ata qe mendojne si ti dihet se kush jane sepse mu ata e quan ne hage, do te bindeni heret a vone se e keni patur gabimm.Ekeni patur gabim sepse Ramushi Fatmiri dhe shoket e tyre nje dite do te kthehen ne Kosove dhe populli i Kosoves ata do ti pres ashtu si e meritojne.Pra do ti pres si heronje te gjalle te pelqeu ty dhe atyre qe mendojne si ti apo jo.per fund -MJER JUSUF GERVALLA KEND KA LENE PAS,SEPSE EDHE VELLAU I YT SI TI E NDAU ATE NGA KADRI ZEKA PAS DY DEKADAVE

redhat

Primus registratum
Re: Ramush Haradinaj hero i kosoves

Faton i nderuem

E kuptoj plotesishte frustrimin tuej,mirepo mbas verejtjes tende qe kishe vendosur ketu ,pash te udhes dhe shume te rendesishme te reagoje direkte ne gazeten gjermane,ku edhe eshte publikue kjo intervistes e kesaj vajze.

E dyta:Ndoshta vajza edhe nuk e ka thene te keqen per Ramushin!?Shume ka domethenje edhe gjuha,menyra e te shprehunit,se shume kush(sidomos disa gazeta evropiane)mezi presin ti ngaterrojne fjalet e ti rendisin per qejfi te tyre.Ndodhe vajza nuk e ka deshirue ta thote ashtu!?Mirepo,ke te drejte,se per cdo verejtje te padeshirueme duhet reagu hapur,njekeshtu edhe ne gazete te huej.

E treta:prap i kthehem pikes se pare.
Duhej ti te reagoje drejt ne gazete,e jo vetem ti,po te gjithe ata qe jetojne ne Gjermani e tu bejne me dije gazetave te huaja se nuk jemi analfabet dhe nuk lejojme te mashtrojne te tjeret ne seder tone!

Shih çifutet si reagojne per nje presje po u vendos gabim...

Te fala
rh

fid

Primus registratum

Redhat i nderuar ,me vjen mire qe me je pergfjigjur ne ate menyre ,andaj te pershendes nga zemra.Une jetoi ne Kosove dhe nuk kam mundesi te reagoi ne gazetat gjermane por me befason fakti se shum pak njerz pashe te reagojn edhe ketu te ne ne Kosove.Ekam lexuar vetem nje artikull ne nje gazete tonen e asgje tjeter .Pra ne keso raste mua ma merr mendja qe ne duhet te reagojme ashper ,kunder atyre qe ne nje menyre apo tjeter na prekin ne ate qe ne e quajm te shenjte e ne kete rast ne heronjt tane per te cilet te gjith duhet te ngritemi ne kembe.Nuk eshte me rendesi se a kane shkruar gjermanet sipas qefit te tyre,per mua ka qen dashte te reagoi zonjusha Donika ne rast se ja kane deformuar inervisten.Pra ku qe ajo qe nuk doli ne opinjon e te thote ,se gazetari i asaj gazete ka shkruar sipas qefit te vet ,se une nuk i kam thane ashtu.Ne rast se ajo shuan ateher ajo qe eshte shkruar aty eshte e vertete.pra per fund te pershendes sepse e pash qe edhe ti ishe i mendimit tim .tung.

receli

Primus registratum

cfar keni me Donik gervallen ju?
Silleni shkrimin e saje e athere diskutoni e tju japim ndoj mendim pro jush se keshtu nuk ka kuptim.

fid

Primus registratum

O Guri, asgje te keqe nuk kemi me Doniken as me ty,por si duket ju fare nuk po e percillni shtypin ditor ne Kosove.Nuk kam si ta sjelle shkrimin e saj une ne Albforum, por i kam sjell disa citate te saja, ku kryesisht ajo e fyen ramushin ne nje interviste dhene medias gjermane dite me pare.Pra ajo mes tjerash ate e quan kriminel, thote se ai nuk eshte hero i Kosovese qka jo tjeter.Ne gazeten ditore EPOKA E RE te dates13.04.2005 mund ta gjeni edhe reagimin e nje kusheriri te saje me titull,citoi; Te gjith Gervallajt nuk mendojne si Donika.mbyll citatin.Zoteriu ne fjale e ngrite Ramush haradinajn ne piedestal,duke e quajtur ate hero trim e qka jo tjeter pra mendoi per mire.Une edhe me lart kam cekur se Donika Gervalla shum vite i mungon Kosoves ,andaj ajo nuk eshte ne gjendje te beje komente per situaten ketu e aq me pak per kohen e luftes,kohe kur ajo dhe shum te tjere si ajo nuk kan patur ere se qka po ndodhte te ne.Edhe nje here po e ceku se ,eshte turp per nje bije te nje njeriu qe tere jeten ia kushtoi qeshtjes kombetare ,te shkruaj fjale aq te renda per nje hero sepse nuk kam si ta quaj ndryshe RAMUSH HARADINAJN.Le te jete ne nergjexhjen e saje pra ofendimi qe ajo i bene edhe UCK-SE,pasi qe Ramushi ishte komandant i nje zone shum te rendesishme gjat gjith kohes se luftes qlirimtare.Per fund nuk me vjen shum qudi sepse ajo dhe vellau i saje nuk e lejuan TMK-ne qe ta plotesoi amanetin e gjyshes se tyre pra te Ajshe Gervalles qe e kishte lene me goje qe ate ta percjelle ne varr vetem ushtria e Kosoves

OROSHI

Primus registratum

Ja pra cfar do te thote te lesh respekt ne mbare boten!!Ramushi me duket se do mbrohet ne liri!
Do zoti e del i pafajshem(per ata,jo per ne) dhe shume shpejt Ramushi do jete..........(do hap nje teme,ju pres atje) /pf/images/graemlins/laugh.gif

melos

Primus registratum

Asgje ende, po vazhdon te mbrohet ne liri i terhequr nga jeta politike

Te urojm qe edhe ky te lirohet sa me shpejt nga akuzat sic ndodhi edhe me Fatmir Limajn i cili edhe njehere liroi Kosoven, ne kete rast nga akuzat te cilat pluherosnin luften e drejte te popullit te saj per clirim nga regjimi barbar serb

Sa i perkete heroizmit, ky njeri titullin hero e ka marre qe nga casti kur i drejtoi pushken Serbise

premtim

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ca u be me Ramushin? E bene hero?

[/ QUOTE ]

Po e shpallen hero dhe ja dhane nenshtetesine Greke /pf/images/graemlins/cool.gif

premtim

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Asgje ende, po vazhdon te mbrohet ne liri i terhequr nga jeta politike

Te urojm qe edhe ky te lirohet sa me shpejt nga akuzat sic ndodhi edhe me Fatmir Limajn i cili edhe njehere liroi Kosoven, ne kete rast nga akuzat te cilat pluherosnin luften e drejte te popullit te saj per clirim nga regjimi barbar serb

Sa i perkete heroizmit, ky njeri titullin hero e ka marre qe nga casti kur i drejtoi pushken Serbise

[/ QUOTE ]

Me rastin e fundit te ngjarjeve politike ne Kosove..Z. Ramush Haradinaj i njohur me web-nofken Sllavo-killer, do te lirohet dhe do ti kthehet skenes politike te Kosoves...