Ramiz Pregja ndahet nga jeta

Djali Adoloshent

Forumium maestatis


Nje nga mjeshtrat e gjykimit ne Shqiperi, ish arbitri i mirenjohur Ramiz Pregja, ka nderruar jete te dielen paradite. Kjo eshte nje humbje e rende, per komunitetin e arbitrimit ne Shqiperi, te cilet e shikonin figuren e Ramiz Pregjes, si nje prej simboleve te gjykimit modern. Ramiz Pregja ka arbitruar ne mesin e viteve 60 deri ne vitet 80, duke qene per nje periudhe te gjate kohe, nder me te miret e brezit te tij. Ai ka qene gjyqtar i FIFA-s per nje periudhe te gjate kohe. "Shpreh ngushellimet per humbjen e nje mjeshtri te arbitrimit i cili i ka dhene mjaft futbollit shqiptar. Ramiz Pregja, do te respektohet gjithmone nga komuniteti i arbitrimit dhe nga nga ai i futbollit, si nje figure qe ka bere epoke me nivelin e tij"- eshte shprehur Presidenti i FSHF Armand Duka.
 
Top