Re: qe te fitoje shqiperia duhet te fitoje nacionalizmi
SHKRUAR NGA Kondrapedali :
Jo more kaqol se nuk i trasmetojnë më lajmet me sinjale tymi këtu. Kanë përparuar edhe kanadezët!
E ke parasysh ti Iralandezi bullgar se sot çdo gjë është afër? Në Kanada, gjëja më e mirë që kanë është liria e individit. Këtu nuk don t'ja dijë njeri në je shqiptar apo ça do lloj specie tjetër. Këtu të nderojnë ose të injorojnë për atë që je. Ti atje në Bullgari nuk mund ta kuptosh këtë sepse nuk ke ndryshuar mentalitet për mirë! Dhe kjo reflektohet në shkrimet e mendimet e tua!
Une nuk thash gje se si me trajtojne mua ketu si individ,po deri sa qe te e shkrove duket qe ty te paskan theksuar shume ate qe je i huaj!!!
!e ti pedali kanadez ja qe une qekam iralndezi bullgar?!?!?!? e kujt i thua afer ti 10000 km apo 500 km?e treta ti nuk e di se si eshte ne bullgari plako prandaj mos fol,por pyet ne fillim!edhe mua nuk ma kane pastruar trurin sic ta kane pastruar ty ne kanada,o skllav i kanadas! sic po shkruan ti dallohet qe nga goja jote dalin flaje te huaja nga nje trur i pastruar,nuk e kupton qe je SKLLAV i kanadas?!?!?!kur se une akoma mendoj si nje person i lire pa komplekse qe jam i huaj dhe sma kane pastruar trurin,dmth akoma mendoj si shqiptar dmth jame nacionalist,sepse po e perseris prap,mendoj dhe shprehem lire e jo si te ty ne kanada qe te thone si duhet te mendosh! une jame akoma shqipetar,dhe shqipetari nuk e ndron mantalitetin si ti,sepse ne fund te fundit prandaj jemi shqipetar,e cfar u kuptua pastaj ne qofse ne nuk mendojme si shqipetar?!?!?!ti plako qe ke ndruar mantalitetin e je ber skllav e vet vetes dhe gjithashtu i kanadas nuk mundesh te jesh nacionalist e me shume shqipetar,sepse nuk mendon si shqipetar! sepse ti ke mohuar veten tend dhe je perkulur para kanads kurse une mohoj gjithecka ketu ne BULLGARI por nuk kam mohuar qe jam SHQIPTAR,sepse kam lindur i till e do vdes i till,ti plako ke nduar nacionalitetin,une jo,ti plako ki ikur aq larg sa qe do 4 dite te vish,une edhe ne kembe te nisem harij per 12 ore! keshtu qe mos me trego ti mua per mantalite e nacionalizm! edhe kur mos harro nje gje:
kur nje person(si ty) qe mohon shtetin e vet nuk ka goje te flas per te,as ta mburr e as ta shaj,pos fol,ne qofse ti nuk ke nevoj per shqiperin,shqiperia 100000 here nuk ka nevoj per TY
tani per konr83 qe ka shruar me lart desha ti thoja qe kane nevoj,shpejte te hapi librat e historis e ta lexoj MIRE historin tone!per rilindjen e shqiperis KU ESHTE BERE,NE CFAR QYTETI JANA MBLEDHUR ata njerez qe u moren me shqiperin gjat asaj kohe!!! vetem desha te te lehesoja pak,se italianet as edhe 1 here nuk na kane dashur,vetem na kan pushtuar,mos haro,edhte ty po te perdhunojne italiant!une mundet te shkruaj me gabime,po kjo nuk do te thot qe sdi te flas ose shruaj ne shqip sepse shqip nuk di ai qe nuk e di historin e shqiperis,dhe te them te verteten kam par pothuajse shumicen e europes,azin,afriken,por ama trapa si ju nuk kam takuar deri me sot! edhe e dine se kush eshte me e keqja qe ju e quani veten shqipetar,prandaj ska per te na pranuar europa edhe vende te tjera,sepse ne paraqitemi ne europ me ju,gjyna i madh!pak rendesi debila sa te duash ne europ por te pakten mos thoni qe jeni shqipetar,ngatarohuni aty me turmen mos tju dallojne!
-------------------------------------
FEJA R SHQIPETARIT ESHTE SHQIPERIA