Pyetje per Webdesign

ExPostFacto

Primus registratum
Pyetje per Webdesign

A di gje njeri sesi mund ta nderroj formatin e nje websiti tim ng XHTML ne XML/DTD? Nuk kam shume pervoje me XML-in pervec standardit XHTML dhe DOM. I pashe sugjerimet e W3C dhe du te di nese ka ndonje menyre me te kollajte. Hallin e kam se nuk dua te harxhoj pare per program shnderrues. Nese mund te me ndihmoje njeri, jua patca borxh....

ciksi

Primus registratum
Re: Pyetje per Webdesign

Nuk kuptoj si mendon ta kthesh ne XML, sepse XHTML eshte ne format XML. Klientet web mund te shfaqin vetem (X)HTML.
E vetmja menyre per te shfaqur XML eshte me nje stylesheet XSL, ne menyre qe shfletuesi ta shnderroje ne HTML.
Na shpjego pak me mire problemin !

Enea Xhani

Forumium maestatis
Pyetje per Webdesign

A di gje njeri sesi mund ta nderroj formatin e nje websiti tim ng XHTML ne XML/DTD? Nuk kam shume pervoje me XML-in pervec standardit XHTML dhe DOM. I pashe sugjerimet e W3C dhe du te di nese ka ndonje menyre me te kollajte. Hallin e kam se nuk dua te harxhoj pare per program shnderrues. Nese mund te me ndihmoje njeri, jua patca borxh....
Po tani cfare website ke ? Sot mjafton te kesh nje host + domain dhe te kesh te instaluar si CMS Joomla ose Wordpress ! Ti konfigurosh dhe ti sigurosh ! Eshte me e lehte

R

REZI

Guest
Ju pershendes mendoj se do tju ndihmoj linku me poshte :)

Krijo nje websit totalisht FALAS, kliko me poshte
www.000webhost.com

Per lajmet me te fundit mbi teknologjine, kuriozitet, sport, thashetheme VIP,
dhe shume rubrika interesante klikoni ne www.news-al.com