Proteste e heshtur: BERISHA IK?!

S6T6N6

Forumium maestatis
Proteste e heshtur: BERISHA IK?!

A ju duket sikur Berisha mban peng politiken e djathte shqiptare dhe njerezia duke kujtuar te hidhuren 97 nuk voton ndryshimin duke lene Nanon (tashme pasanik) ne fronin e Kryeministrit te vendit??? Mos tashme ka ardhur koha qe Berisha te largohet nga posti i kryeopozitarit per ti lene vend ndryshimit???

Guest
Re: Proteste e heshtur: BERISHA IK?!

Koha ka qene me kohe,e djathta sa te jete Sala ne krye te saj nuk ka per te fituar,nuk e di se si mund te largohet ai injorant,ne politike dhe ne diksion,nga kreu i opozites shqiptare.Ah harrova,eshte injorant edhe ne mimike.
lol.gif

vllaznia 2001

Primus registratum

Sali Berisha ska me ik kurr ka mas tij shumicen e shqiptarve dhe jo te grekve si Fatos Nano

Guest

Naqe,nuk ka te bajne me grek kja pune,Sala asht thjesht injorant ne politike,hala nuk xune mend ti ,duke pa Shkodren tone se ku ka perfundu?Ja kena dhan voten 1000 here dhe ai si shperblim nuk bani asigja per ne,kjo do te na kishte mjaftu per te nxjerr msime per heren tjeter,.

vllaznia 2001

Primus registratum

Po pikrisht pra se ja kena dhan e do tja japim gjithmon sa ta kena emnin Shkoder e kuptohet vet vend anti-fatos hajn

vllaznia 2001

Primus registratum

Nuk bahna kurr tifoza me nje pusht qe na len pa drita qe na e ven kamen ne te tana drejtimet po ska qa na ban ma se qa ka pas ne dor i ka ba te tana kunder nesh po ne na jep Zoti forc sa me ja thy Qafen edhe 1 her ati ftyr hajn se ti e din se ne Shkoder ne 96 nuk ikshin dritat hiq e tesh je 20 ore ne terr

vllaznia 2001

Primus registratum

Xhon djali de dy jo po te gjith anti-shqiptaret e Sali Berisha asht shum atdhetar e ket e dim te gjith

Guest

Po te qe per tu qeruar ,duhet te qerohen nja 30 vete,vllaznija '96 pa drita e tash pa drita por asht nji ndryshim i madh sepse tash po na len pa drita ai qe nuk ja dham voten kurse atehere na la pa drita ai qe ja dhame voten,nuk jam me Tosin por as me Salen,nji mmm... daje pergjys.Megjithate un tham qe tjua lame ne dore atyne qe jetojn ne shqiperi ,se ata e din ma mire se na qe jena jashte vendit.

vllaznia 2001

Primus registratum

Po un 9 muj ka qe kam ardh e ti vetem nqs rrin naj fshat qe ske pas drita ne 96 se na ne Shkoder po

DFV

Primus registratum

Vllaznia 2001, po si ta dime te gjithe qe Sali Berisha asht atdhetar se gje te shkruar ne ball
ai nuk ka.
Pastaj ku e ka treguar atdhedashurin Berisha apo nisesh thjesht nga ulerimat qe leshon ore e cast?
Sa ishte ne fuqi jo vetem qe nuk tregoj se e donte atdheun por ne te kunder beri te gjitha te keqiat deri sa ne fund e dogji Shqiperine i percau shqiptaret dhe me e keqja ,tradhetoj idealet demokratike te popullit qe i dha votat,
thjeshte per interesat e tij personale.
Une jam me ata qe thone se bashke me Tos hajdutin
duhet te qerohet nje ore me pare edhe Berisha.
Kjo mendoj une jo se do shpetoj vendin por te pakten te mos i shohim cdo dite keto fytyra te urryera qe na shtihen si atdhetar te flaket kur nuk jane gje tjeter vecse hajdut dhe tradhetar te kombit.
Edhe nje gje tjeter se harrova.
Une jam i sigurt se largimi i Berishes nga politika(te pakten te bente ate qe beri S.Godo)
do ti jepte fitoren ne dore krahut te djathte e kunderta i shton jeten Tos matrapazit.

dalmat veneti

Primus registratum

Nano dhe Berisha po na mbajne gjithmone me brapa e me brapa. Dhe te tjeret politikane Shqiptare nuk duhen as per 2 lek. Mjafton te shikosh Parlamentin dhe te degjosh se si shahen me gulc me njeri tjetrin dhe e kupton njeriu me ka te beje. Dhe keta njerez udheheqin vendin. Shume shembull te mire japin.

altinzaka

Primus registratum

TOS pijaneci dhe injoranti BERISHA po e mbajne peng shqiperine,pra largimi i tyre sa me i shpejte nga politika do te hape nje rruge te re...mos te harrojme qe ky injoranti BERISHA futi shqiperine ne koferencen islamike...
smash.gif

vllaznia 2001

Primus registratum

Po asht injorant i madh se esht diplomuar ne Paris esht dasht me u diplomu ne Kabul per me ken i menqur

Artemis

Primus registratum

A ju duket sikur Berisha mban peng politiken e djathte shqiptare dhe njerezia duke kujtuar te hidhuren 97 nuk voton ndryshimin duke lene Nanon (tashme pasanik) ne fronin e Kryeministrit te vendit??? Mos tashme ka ardhur koha qe Berisha te largohet nga posti i kryeopozitarit per ti lene vend ndryshimit???
DEFINITIVISHT!
por jo qe "ka ardhur koha" por koha eshte Plakur me...
rolleyes.gif

komino

Valoris scriptorum

nuk ka nevoje te ike berisha

ka nevoje qe shqipetaret te rriten e te kuptojne se eshte vota e tyre qe vendos mbijetesen e nje politikani (qofte nano apo berisha apo kushdo tjeter)

gjithsesi militantet e mjere qe presin ndoje kocke e kujtojne kohet e bukura te shkuara (kur "benin ligjin") nuk do te mbarojne kurre.

vllaznia 2001

Primus registratum

Pse mor vlla kush i bani rremujat ne 97 Berisha skishte nevoj me marr pushtetin se e kishte ne dore.Ne 97 kush e liroj ate te (te fortin)Zan çaushi nga burgu i greqise kush i organizoj me hap depot ne jug ARBEN MALAJ dhe ne 97 ka ba me 3 gishta simbolin serb.Berisha ka ba gabime tjera e kta i din gjithkush po ama leku i asaj kohe nuk i vjen ma Shqipnise e tesh na rroft emigracioni

S6T6N6

Forumium maestatis

Ndoshta verete nuk i beri Berisha rremujat, por ky ishte i paafte te administronte shtetin. Nuk di nese te kujtohet periudha kur Sudja (fajdexhesha) shoqeronte parate e saj me furgona policie... Pak a shume ky ishte shteti i Berishes qe uroj te mos vije me kurre.

vllaznia 2001

Primus registratum

Po pra edhe Kamberi e Xhaferri te lidhur direkt me deputetet e PS qe sot drejtojne vendin si Arben Malaj social demokrati e krye mafjozi politikan Skender Xhinushi Petro Koqi Gramoz Ruçi etj qe tesh nuk me kujtohen.Por ama premtimin e kthimt te parave nje per nje e majti Fatosi,qe e ka than vete kam qene i dehur ate dite

Leopardii

Primus registratum

Por ama premtimin e kthimt te parave nje per nje e majti Fatosi,qe e ka than vete kam qene i dehur ate dite
thumbsup.gif

------------------------

e kishte filluar heret vesin ky pijanec qe na ka rene per pjese .
nejse....... per ti qendruar temes , eshte mire qe sala te spostohet, se sot fiton ai qe merr votat e te lekunderve e te elektoratit te "moderuar".
kam frike se sala nuk ja mbush mendjen kesaj pjese te popullsise, keshtu qe ..............