Program per te ndryshuar informacionin e .WMA

GuJack20

Primus registratum
Program per te ndryshuar informacionin e .WMA

A di ndonjeri ndonje program freeware ose pak a shume te lire per te ndryshuar informacionin e file .WMA ?
Kam goxha te tille dhe do doja ti ndryshoja informacionin per Titullin, Artistin, Albumin, Info etj.

neo2002

Primus registratum
Re: Program per te ndryshuar informacionin e .WMA

Mund ta besh me Windows Media Player 9 . Pasi selcton te gjitha kenget ke nje Advance tag Editor . Aty ke shume variabla qe mund te ndryshosh .
Per mendimin tim WMP9 ka edituesin me te mire per Mp3 tags.

GuJack20

Primus registratum

Description nuk ma ndryshonte.
Kam perdorur dikur nje prog tjeter, te thjeshte per .WMA por sme kujtohet emri, e di qe ekziston.... boh :confused:

TIGRI-AL

Primus registratum

Patrioti une perdor dhe Windows Media Player9 sic tha shoku me pare po perdor dhe RealOnePlayer <<qe me pelqen me teper>> dhe ky ka nje funksion te bashkangjitur ku thote <<Edit clip info>> ku te jep mundesine te nderrosh emrin e kenges,artistin,emrin e albumit,llojin e kenges,vitin e prodhimit te japesh komentet e tua per kete kenge mund te vesh dhe nje fotografi qe ti korespondoje kesaj kenge kur ta degjosh
Shume shkruajta po ngaqe eshte programi im me i preferuar per muzike prandaj !!!!!!!!!!!!!
nje shikim po pate kohe nuk te prish pune!!!!!!!!!!!!!

GuJack20

Primus registratum

U mundova njeçike dhe gjeta nje program shume simpatik per kete problem, dhe me goxha funksione....

http://www.softartstudio.com/tagcontrol/

Ishte me te vertete shume i mire dhe mua me kenaqi shpejt e shpejt ato gjera qe doja te beja /pf/images/graemlins/smile.gif

screen.gif

Elian

Primus registratum

GuJack, me jep dot nje SN per kte programin me PM?

GuJack20

Primus registratum

Une e kam mare me gjithe C***k nga DC. Me thuaj nje vend ku ta uplodoj se bashku me programin...

Elian

Primus registratum

Programin e mora nga siti qe kishe vene me lart. Une jam ne European Elite Share dhe Italian Elite Share. Po hyre aty e marr pa problem.