probleme nderkombetare per kazaa-ne

Gigo

Primus registratum
probleme nderkombetare per kazaa-ne

kam lexuar ca artikuj per kazaa-ne. nje tip institucioni ne usa per mbrojtjen e copyright-eve muzikore po ben nje tip fushate per te zbuluar vendndodhjet e perdoruesve te kazaa-se dhe derguar mesazhe qe shperndarja e muzikes me ane te kazaa-se eshte e paligjshme. jane perpjekur te gjejne edhe kompanine krijuese te kazaase, manaxheret, etj. po nuk ia kane dale se jane shume te shperndare dhe copa copa ne vende ku mbrohen dhe nuk lejohen ca lloj hetimesh mbi kompanite private te vendosura ne ato vende. Kompanine qe ka bere kazaa-ne e kane hedhur dhe ne gjyq po per disa arsye gjyqi nuk ecen. Tani e kane kap me perdoruesit. une jam ne usa dhe ndoshta do e kem problem ne te ardhmen. Po moret vesh ndonje gje te re na e thoni.

A ka ndonje menyre si te besh qe PC qe ke te duket p.sh. sikur nuk eshte ne Amerike, por p.sh. ne ndonje kontinent tjeter, ose te mos merret vesh fare se ku eshte?
Faleminderit

VIMAR

Forumium praecox
Re: probleme nderkombetare per kazaa-ne

Mund te Perdoresh Proxy. Tek Kazaa duhen socks 5 proxy.

Vepro keshtu:

Tools --> Options... ---> Firewall ----> Zgjidh "Use Socks5 Proxy Server" ----> Shkruaj Host dhe Port.

I vetmi problem eshte qe duhet te kerkosh per socks5 qe punojne por une mendoj se nuk ja vlen fare ti hysh kesaj pune se me duket si e pabesueshme qe perdoruesit e thjeshte te Kazaa te mund t'i kapi ligji.

Megjithate nese do, une kam lista te tera me Sock5 qe punojne dhe qe behen update cdo dite!

Gigo

Primus registratum

A me dergon dot ndonje liste? ose me thuaj ku e gjen. po te dergoj e-mail-in me mesazh privat dhe mund ta dergosh aty listen.
falemnderit

Dr-DivX

Primus registratum

Thuhet qe ne USA kerkohet nga autoritetet(Music industri me shume) te mbyllet.

Biles kane filluar ose me sakte ka qene tere kohes qe te marresh nje film dhe pastaj eshte nje tjeter ose n.q.s filmi eshte 712444 MB ti downloadon deri te 712442 dhe downloadimi fillon nga fillimi ????
Metoda e re qe po sulmohet jo vetem kazaa por cdo file sharing program.
Te mbledhur programuesit me te mire (Per shtetin) integrojne ne file movie code per te prishur leximin e sakte (downladimin) keshtu qe fillon nga fillimi perseri.
Per informacione te metejsheme si viruse ne kazaa ose dicka me teper si DVD VCD DIVX dhe subtitle per movie ne shqip KLICK te adresa ne signaturen time
Ciao dhe deri ne shkrimin tjeter.