Problem me telecamer!

Diavolessa

Valoris scriptorum
Problem me telecamer!

S'di ca ka dreqja. Marr kaseten e re edhe me rregjistron vec 5 minuta. Pastaj thote full :mad:
Me thon se i ka fajet kaseta, s'i ka ..se e kam nderru.
Telecamera bo ene foto digitale. Sony 8 mm.
I jep kush hall? Me e cu ke noi teknik, jane neper ferie dreqat :mad: Mu desht me rregjistru dicka /pf/images/graemlins/frown.gif

blendiys

Primus registratum
Re: Problem me telecamer!

Po te kishe mundesi te shikoje buzet e mia edhe mund te merrje pergjigje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Faust

Primus registratum

Paperina shiko se mund te jete ndonje papershtatmeri e kasetes me kameran.Ndoshta nuk suporton ate lloj kasete se mund te jete me kohe shume te gjate rregjistrimi. Provo ti vesh nje kasete me te shkurter si kohe regjistrimi. Pastaj mund te me thoje dhe modelin e telekameres ? Ndoshta mund te gjeja ndonje informacion me te sakte rreth kameras duke pasur keshtu mundesine te te pergjigjem.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Faust,

Sony digital Handycam (DCR-TRV325) kam nja 3 vjet qe e kam blere.

Nuk besoj se i ka fajet kaseta pasi kam provuar shume sic nga ato 60 min..edhe 90... Por prap vec 5 minuta rregjistron :mad:

Mendoj mos kam shtyp noi buton qe s'duhej /pf/images/graemlins/frown.gif

Faust

Primus registratum

Nuk arrita te gjej ndonje manual apo ndonje faqe ku mund te flitet per kete problem.
Nese mund te besh ate rregjistrim duke mos levizur dhe je brenda ne shtepi mund te evitosh problemin duke e lidhur me videoregjistratorin dhe te rregjistrosh ne video...
Ose shiko se mos ke ndonje menu ku mund te besh limitimin e kohes se regjistrimit. Mund te jete nje menu qe te jep mundesine te fiksosh kohen maksimale te rregjistrimit.
Nuk di te te ndihmoj me sakte.Per me teper info nese do mund te me kontaktosh ne damnus@hotmail.com Nese je ne itali dhe me sakte ne milano mund te ti hidhja nje sy. Shiko se mos e zgjidh vete problemin se me siguri eshte ndonje bllok i aktivizuar nga ty.