Prezantimi i Emanuelas

Korcare16

Primus registratum
Prezantimi i Emanuelas

Pershendetje te Gjiteve,

Une jam Emanuela. Para disa kohesh u gjenda tek Albforumi dhe me pelqeu shume, keshtu qe vendosa te abonohesha edhe une dhe me ne fund po prezantohem. Pra une jam 16 vjec. Jam Korcare por tani per tani ndodhem ne Michigan USA, me familjen. Kam banuar ketu prej 3 vjet e gjysem. Shkoj ne vit te trete gjimnaz dhe mbas gjimnazit kam shume deshire te shkoj ne kolegj (per c'fare do te shkoj nuk e di akoma) Kam shume deshire te takoj njerez te rinj dhe me pelqen shume shoqeria me Shqiptaret. Ketu ku ndodhem shumica e shoqerise time jane shqiptare dhe ia kalojme shume mire bashk. Fakti qe me pelqen shume te flas me Shqiptare, me ben te abonohem ne forume Shqiptare. Shpresoj t'ia kaloj mire ketu midis gjith shqiptareve dhe shpresoj te bej shoqeri me ju te gjithe. /pf/images/graemlins/smile.gif

Sinqerisht,
Emanuela

KESI_USA

Primus registratum
Re: Prezantimi i Emanuelas

welcome sweetie /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

mirseerdhe /pf/images/graemlins/smile.gif

Xhada

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb]eeee[/qb]
ç'ke Mandi? hello by the way /pf/images/graemlins/tongue.gif
Emanuela mire se na erdhe jo per gje por qenkemi edhe komshie /pf/images/graemlins/wink.gif

Korcare16

Primus registratum

Faleminderit per mikpritjen. Me behet qejfi qe jam edhe une tek ky forum.
Mandi pse "eee" mo lal?
Edhe njehere faleminderit per mikpritjen te gjitheve qe me kane shkruar.

Mirupafshim,
Sinqerisht
Emanuela

FALKO

Forumium maestatis

Prit nje cik se u be lemsh kjo pune, Si te quanin ty eee /pf/images/graemlins/laugh.gif
na u bete gjithe keto emi e ema e emanuela ketu, do ngaterrohemi me duket do kapim personin e gabuar /pf/images/graemlins/laugh.gif
/me Hedh syte nga Kesi_usa. Keske me xhaxh si te kam se ka ca kohe qe ke/kam humbur fare. /pf/images/graemlins/wink.gif
Do vish me memedhe per vit te ri ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Mireseerdhe Emanuela, shpresoj te te mos ngaterroj me nje tjeter :thumbsup:

Korcare16

Primus registratum

Faleminderit Falko
Pastaj nuk eshte shume e veshtire mos ki merak /pf/images/graemlins/wink.gif

Pacim
Emanuela

FALKO

Forumium maestatis

Me nder qofsh ti vajze e mbare,Thua ti qe nuk e kam te veshtire po hajde me pyet nje here mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

Megjithate edhe po u ngaterruam njerez jemi e na falet apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:
Pafshim e ia kalofsh mire.
FALKO /pf/images/graemlins/wink.gif

Korcare16

Primus registratum

Ashtu eshte lal /pf/images/graemlins/smile.gif
Ta falim edhe po te ngaterrohesh

Pacim
Emanuela

FALKO

Forumium maestatis

Goca xhaxhit , goca mire /pf/images/graemlins/smile.gif

FALKO

Forumium maestatis

Si i ben keto moderimet vete ky mo :eek: Direkt moderator ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

durrsaku

Forumium maestatis

15 min kohe ne dispozicion per te ndryshuar postimin tend /pf/images/graemlins/wink.gif

mostro

Putraku

Mire se erdhe mi goca e xhaxhit,po qeke pak si e vogel mi dreç!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif