Prezantim rreth Shqiperise!

Al-Punk

Still here
Prezantim rreth Shqiperise!

E di qe te tilla mesazhe nuk para pergjigjen, por do doja te dija nese ka ndonje person qe ka bere nje prezantim per Shqiperine ne ndonje tip "International Evening" dhe e ka gati?

Ketu ku jam po behet per te dyten here dhe personalisht nuk jam shume kreativ per te sjelle dicka te bukur, nderkohe qe vazhdimisht me pyesin per Shqiperine, gjuhen e te tjera gjera.

alinos

Forumium maestatis
Re: Prezantim rreth Shqiperise!

gati jo, por ulu e beje!

Ndaje ne pjese: Foto, filmime (nese ke/gjen). Simbole kombetare si flamuri, Skenderbeu etj.

Mund ta besh prezantimin dhe pak ne tradicional: ku ndodhet, detaje shkurt qe i gjen ne cdo raport nderkombetar.

Regjimi, qeverisja, landscape, turizmi arti, kultura. Personazhe te njohur me origjine ose teresisht shqiptare qe ndjekesit mund t'i njohin. Kenge popullore ne sfond. Kenge moderne (jo turbo folk, please!)

Ose hajde nje fundjave: nje kamera dhe shetit neper Tirane me teme "Tirana ime" apo "Shqiperia sipas Mandit"...

edhe mjaft u shkuluvare!!!

alinos

Forumium maestatis

ps. Nje gje te tille, mund ta besh dhe vetem me foto dhe te pershkruash me goje fotot: nje shatervan, nje autobuz, nje ndertese, nje pub etc...

Al-Punk

Still here

too late! International Evening is Over. Mendova se mund te beja dicka ne diten e fundit po nuk ia dola /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Per dreq kam mbledhur goxha informacion anglisht tek http://albania.shqiperia.com (still under construction, to be launched 23 December)
thjesht nuk kam nerva te bej filma e te mbledh kenge popullore shqiptare per nje prezantim te denje publik

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

kishe bo i tenxhere me japrak dhe i kusi me groshe...ndoshta eshte me e lehte se sa te merresh me diapozitive...