Pozicioni i preferuar i dashurisë

Blendi

Primus registratum
Pozicioni i preferuar i dashurisë

pr1.jpg
pr2.jpg
pr3.jpg
pr4.jpg

pr5.jpg
pr6.jpg
pr7.jpg
pr8.jpg

Perqafon ti?

true confidental

Forumium maestatis
Re: Pozicioni i preferuar i dashurisë

Ske asnje rrugedalje ti shpetosh perqafimit tim , ne zemren time akoma arrin te degjosh te rrahuren qe i jep kuptim , aparenca te genjen, por jo..... esenca.....mbetet e njejte

Goca

Primus registratum

Me trembet!
Thashe pas "te mirave te seksit", ja ku arritem edhe tek pozicionet ne diapazon!
/pf/images/graemlins/wink.gif

Diddy19

Su@mi

Preferoj te me perqafojne...ne disa raste edhe pse nuk eshte reciproke eshte me se e pelqyeshme.

Vjen nga pas dhe me krahet e tij te gjate me perfshin te gjithen.Ne nje moment te pare trembem;pastaj e njof nga parfumi ,dhe nxjerr fryme lirisht :'Uhhh,m'hai spaventata!!'.Gjoksi i tij ne shpinen time.Duart e tij te kryqezuara pas belit tim.Ndjej te me pulsoje edhe barku.Ngre koken lart dhe shof syte e tij te me buzeqeshin embel.'Ciao campionessa di Bowling!'
/pf/images/graemlins/smile.gif

:wub:

Ema

Goddes

Kartolina e dyte me ka bere te shoh endrra me sy-hapur kur ma kane derguar.
Perqafimi eshte bere teme e dites.Po une dua te me perqafojne si ke foto nr.4,te me mbeshtjellin me krahe,me siguri,me force.Dua te humbem mes kraheve dhe te ndjehem mire,te pakten rralle.

...Ah Blendi ca m'bone /pf/images/graemlins/frown.gif !

Kordelja

Valoris scriptorum

Ahhhhhhhh perqafimi eshte magjiplote, jam e kushtezuar prej tij, totalisht.

Rambla

Primus registratum

Sa me ngjan ajo qe ke shkruajtur kordele /pf/images/graemlins/smile.gif

perqafimi :wub: , ai i çilter dhe i forte ne te njejten kohe...kur me duket se vetem ne ato momente jam vertet e lire... mund te duket paradoksale te ndjehesh e lire ndersa te shtrengojne dy krahe, sa i çuditshem eshte njeriu ndonjehere :angel:

Diddy19

Su@mi

Ka plot te tjera per te thene BeBa e dashur . /pf/images/graemlins/smile.gif Ndjenja qe na pershkon ne momemnte te tilla eshte gjithmone e ndryshme nga ajo e rradhes se kaluar.Nje here eshte 'e bute',perkedhelese;heres tjeter eshte 'e eger' por qe do te kerkon te mos ikesh;here te tjera eshte si shtrengimi qe i benim dikur kukullave kur s'donim te na i merrnin shoqet,nderkohe qe me plot goje bertisnim 'Eshte imja,vetem imja'

:wub:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Ka plot te tjera per te thene BeBa e dashur . /pf/images/graemlins/smile.gif Ndjenja qe na pershkon ne momemnte te tilla eshte gjithmone e ndryshme nga ajo e rradhes se kaluar.Nje here eshte 'e bute',perkedhelese;heres tjeter eshte 'e eger' por qe do te kerkon te mos ikesh;here te tjera eshte si shtrengimi qe i benim dikur kukullave kur s'donim te na i merrnin shoqet,nderkohe qe me plot goje bertisnim 'Eshte imja,vetem imja'

:wub: [/qb]
dakort ... por nga nje here ... te merret fryma nga keto perqafime ... e nuk di si ti pershkruash ... te pakten per mua ... edhe pse me pelqejne keto lloj perqafime ... pa fjale ... pa pershkrim ... e fryme marrese ... :wub:

:wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

Krahe kilometrike :confused: hmmmmmmmm c'me pelqeka ideja.Krahe cemcakizi /pf/images/graemlins/frown.gif me vjen per analogji /pf/images/graemlins/frown.gif ngjites,krahe cemcakizi qe bluhen nga perqafimet e tua, te ngjitesha nje here e te mos shkitesha me nga perqafimi yt, do doja.

Ta kam lene amanet, aty dua te me dale shpirti. Mos me ler vetem kurre.

Ema

Goddes

...
Gjithnje kam menduar,enderruar njelloj si mikja ime e vockel se do ishte kaq bukur sikur ...
te doja ate qe me donte,e t'ishim te njeri-tjetrit dhe kur ditet te na ndanin te me ndiqte fsehurazi,te me pergjonte kur punoja,te me priste nga ana tjeter e rruges per te pare se me ke dal nga fakulteti...
Te ishte gjithnje pas meje,ne menyre mizore dhe morboze njekohesisht.E per cdo cast te kish dyshimin dhe ankthin e tmerrshem se une do ta lija...

Kjo deri mbreme ne darke,kur ai qe me donte me ndiqte autobuzin ku sapo hipa duke ecur paralel me sediljen time.Ishte qesharake.Shume qesharake skena romantike!

I quit! :angel:

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Iola:

two%20trees.JPG

Valle si nuk u lodhen,si nuk u merziten njehere?
C`eshte ajo force qe vitet kalojne dhe ato i mban ne kembe? C`eshte ajo dashuri druresh qe me zgjon kaq embel imazhin e perqafimit njerezor?!

Duhen krahe druresh per perqafime te tilla ...
Para 2-3 vitesh,kur isha ne gjimnaz ,na u dha te shtjellonim nje teme (dmth te krijonim ne hartim) me titull 'Kam pare drure te perqafohen...' .Edhe pse interpretimi i temes mund te ishte i shumllojshem ,grafikisht tema mund te paraqitej me foton qe ke postuar ti 'Iola'. :thumbsup: Si thua ti??

Ehh,sa kujtime me vijne ne mend tani /pf/images/graemlins/frown.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Tani me erdhi mendimi...druret perqafohen, perqafohen vec kur kalon stuhia e kur jane te qeta koherat, "harrojne" te perqafohen.

S'duhet e kaloje "stuhia" per nje perqafim, jepe kurdoqofte.

Nje perqafim eshte me i ngrohte se mijera rreze dielli dhe pas "stuhive" e di qe shijon me shume se cdo passion i materializuar ndryshe prej perqafimit.

Une shkrihem nga nje i tille, me zberthehen te gjitha vidat, dorezohem, e shijoj deri ne fund.

bebivogel

Forumium maestatis

Iola ... me jep edhe mua nje perqafim nga te tuat ... do me beje mire ne kete nate te ftohte ... me shkrif kockat... :shrug:

:wave:

dirty vegas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Iola ... me jep edhe mua nje perqafim nga te tuat ... do me beje mire ne kete nate te ftohte ... me shkrif kockat... :shrug:

:wave: [/qb]
..zotrote s't majftokan t'mijat qe ke fillu me kerku sa anej-knej? :smash:

ptuj, ptuj, ptuj ..me beben jam allnu!! :cry:
..elle mos t'shkoj menija me u ul te tavolina ime me lujt kur t'shperndaj edukatorja lojnat! :mad: