Re: Post zgjedhjeve
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pse e urreni kaq shume Bashen?Ndofta buzeqeshja e tij ju bene alergjik te gjitheve.Thuhet qe kur kundershtari te urren,je me i zoti nga ai.Mbi te gjitha ai eshte i ri dhe ka studiuar ne nje vend perendimor,ka eksperience pune ne organizma nderkombetar.
[/ QUOTE ]
Vella gezohem qe te degjoj nepermjet komenteve! /pf/images/graemlins/wave.gif
E para une nuk urrej njeri, por vleresoj... dhe nuk vleresoj njeri nga buzeqeshja apo krehja e flokeve, por nga aftesia dhe zotesia qe ka per te drejtuar. Nuk mjafton nje diplome e certifikuar CE apo te mbash ne dore nje laptop per te merituar poste te tilla ministrore ne qeveri.
Ai ka mbaruar gazetari a letersi dhe nuk ka lidhje me ate dikaster qe drejton, sepse eshte nul nga ajo ane.
Vleresoj Bashen negativisht, sepse per te kam me teper informacion dhe do te thosha qe ajo Ministri ne keto 18 muaj nuk ka funksionuar absolutisht fare per shkak se ai nuk di te drejtoje. Ka punuar vetem nje linje korruptive vertikale me 4-5 veta, ndersa pjesa tjeter e Ministrise ka qene figurante dhe vetem ka bere sehir, se as rrogen nuk e firmosin me ne bordero. Pervec se nuk ka kellqe per te drejtuar sektor kaq strategjik per vendin, eshte perfshire edhe ne afera korruptiv te 10-15 perqindshave ne tendera.
Une ne krye te kesaj teme kam thene qe Berishes dhe PD-se i kane ngel 2 vjet per te treguar veten se dijne te qeverisin, por kur shoh se ai po vazhdon me te njejten linje dhe me te njejtet personazhe, eshte e qarte se nuk mund t'i uroj qe ta çoje deri ne fund mandatin 4 vjecar.
Edhe 120 % t'i kishte fituar keto zgjedhje, une perseri keto kritika do i beja. Mua nuk me intereson ngjyra, mua me intereson qeverisja e mire e vendit.
Fakt eshte qe Berisha humbi qytetet e medha per shkak te cilesise se dobet te qeverisjes dhe une kete po mundohem te faktoj.