POLITIKANE APO BISNESMEN??!!!

entoni

Primus registratum
POLITIKANE APO BISNESMEN??!!!

Kam kohe qe nuk banoj ne Shqiperi por shpeshe here shkoje atje.
Gjeja e pare qe te bije ne sy jane ndertesat e medha apo vendet e defimit dhe shume te bukura qe te gjithe e dine qe jane te ketij politikani apo ketij tjetrit,nxenes shkolle qe rrine me ore te tera ne radhe per te dhene nje provim dhe pse jane shume te pergatitur duhen te kene nje mik te forte per te vazhduar universitetin kur i biri i nje deputeti(i çfare do lloj rryme politike) me mesataren 6 shkon ne çdo lloj universiteti qe i do B****.

ilva

Primus registratum
Re: POLITIKANE APO BISNESMEN??!!!

Ciao Entoni! Po pse ku jeton ti? Kjo nuk eshte ndonje çudi e madhe ,kush ben politikanin eshte i lire te beje edhe biznesmenin. Problemi qe shtron ti e ka pergjigjen tek pasuria, kush ka leke ka te gjitha qofte ai politikan apo jo. Jo vetem nje politikan ka kete te drejte por edhe nje njeri i rendomte qe ne shqiperi po ka si shume kohet e fundit, nuk di sa bejne 2+2 leket e bejne me dy diploma shume dyqane dhe e quajne biznesmen. Me thuaj n.q.s e kam gabim
wave.gif

Guest

Te gjithe Politkanet vjedhin atje kjo tashme dihet , Po kur vjen nje qe eshte i pergatitur e nuk mundet te vazhdoje shkollen kjo nuk vjen si pasoje se ne shqipetaret perkrahim injorancen e jo te diturin por sepse ka faktore te tjere si korrupsioni , frika (ata qe kane arme e jane gangstera) paraja pra , posti , te pasurit mik etj etj mos mendoni ne kete menyre se do dekurajoheni me keq sec jeni dekurajuar e shume shpejt sdo keni fuqi te beni me asgje do ja leni ne dore te tjereve qe se meritojne gjithcka qe ju mund te beni ......

fjorent

Primus registratum

Po ne ku ta gjejme te ishin biznesmene politikanet tane. Por ata gjithcka jane e vetem biznesmene nuk jane. Pse Bashkim Fino qe ka mik te ashtuquajtirin biznesmen ndjese paste Mirin e Xhikes qe ndiqet nga gjysma e Evropes per droge.
Eshte ndryshe keta jane trafikante e bij politikano-trafikantesh. te ishin vetem biznesmene ja falnim po keta jane me keq, jane kupola e mafies qe na drejton

ilva

Primus registratum

Nejse duke degjuar se çbehet me parmalat nuk mbetesh shume me goje hapur jo.

entoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ilva:
[qb] Nejse duke degjuar se çbehet me parmalat nuk mbetesh shume me goje hapur jo. [/qb]
AJO QE NDODH NE PARMALAT BEHET NE ITALI AMA, KU NIVELI I JETETSES QENDRON SHUME ME LARTE SE NE SHQIPERI, KU SHPESH MUNGOJNE EDHE GJERAT ME ELEMENTARE(FLAS NE PERGJITHESI NATYRISHTE, SEPSE TE PASUR KA PLOT NE SHQIPERI DHE TE VARFER KA PLOT NE ITALI)KAPITALIZMI NE SHQIPERI U ZHVILLUA NE MENYRE TE EGER DHE TANI KEMI 10 ZAGAR(E KAM ME POLITIKANET) QE HANE ME LUGE TE MADHE DHE GJITHE POPULLI HAPE SYTE E I SHEF ATA KAQ IMPOTENT.
KORRUPTIM KA NE GJITHE BOTEN, KA LINDUR QE KUK KA LINDUR POLITIKA, POR NE SHQIPERI DALLOHET ME SHUME, SEPSE ATA QE QEVERISIN D.M.TH. ATA QE VJEDHIN,MENDOJNE D.M.TH. VJEDHIN VETEM PER VETEN E TYRE.
HOQEM POçIN DHE VUME KOçIN POR PER POPULLIN SE RRUN KUSH TOçIN
PS: Ne fjalori shqipetar toç kam lezuar se i thon kokes,se mos ma marri njeri per ters e them jo per gje tjter.
2PS: Se ku kam degjuar qe ne nje vend te botes ka rene semundja pulave.U blejme ndonje bilete politikaneve tane dhe i dergojme me pushime?
Apo nuk i gjen gje se kete te tanet jane derra dhe nuk i ze semundja e pulave.