Heren e fundit qe kam qene atje ishte keq fare, pavaresisht se mua me pelqen gjithsesi... Ato ndertesa te vogla boshe me qelbesire perbrenda, kjo ishte para 4 vitesh qe isha une tani nuk e di... Rera e Piste etj, vetem pak mbajtje duhet dhe pak kujdes per ato qe shkojne atje.Fillimisht postuar nga chocolate:
[qb] cfare mendimi keni per plazhin e velipojes??? keni qene ndonjehere atje?? kush ka qene te me pergjigjet [/qb]
AHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAAHAHHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA EDHE UNE PER ZOTIN!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:Fillimisht postuar nga Turi:
[qb] une kur lexova qe ishte titulli "po kerkoj dike"
thash paska Humb taruku paskan dal me kerku lol [/qb]
hahahahhahahahhahahahhaaaaaaaaaa une u ajaaaaaaaaaa lolololol :lol: :lol:Fillimisht postuar nga Oliver:
[qb] bah mos na ven kshtu titujsh pash zoten kur se ke temen e tille, se kur lexova titullin shkova fill me rregullu floket se thash he me doli fati /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Shyqyr e paske njoft edhe ti Tarukun more /pf/images/graemlins/smile.gif .Po a e gjeten apo prap kendon ne maje te pemes??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Turi:
[qb] une kur lexova qe ishte titulli "po kerkoj dike"
thash paska Humb taruku paskan dal me kerku lol [/qb]
Jo he burre se nuk ke nevoje me rregullu hic floket, shko anej ka tema "dua burre edhe gra" edhe te pranojn si te jesh.Fillimisht postuar nga Oliver:
[qb] bah mos na ven kshtu titujsh pash zoten kur se ke temen e tille, se kur lexova titullin shkova fill me rregullu floket se thash he me doli fati /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po pse ti sdo burre qe thu vec andej po kerkojne burreFillimisht postuar nga Princesha:
[qb]Jo he burre se nuk ke nevoje me rregullu hic floket, shko anej ka tema "dua burre edhe gra" edhe te pranojn si te jesh.Fillimisht postuar nga Oliver:
Hajt se anej jan tu i ba derman njerezit vedit, hidhu andej edhe xene se nuk ke me u martu kurre /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]