Place for Russians

LeonardoDaKorvin

Primus registratum
Place for Russians

Извините если я пушу с ошибками - это из-за автоматического переводчика. Я ищу место, где русский человек может свободно пообщаться с албанцами без языкового барьера. А ещё я ищу историю Албании с 1940 по 1960.

Na vjen keq, nëse unë pushu gabime - kjo është për shkak të një automatic translator. Për Unë jam duke kërkuar një vend ku njerëzit të mund të Rusisë lirisht bisedoni me shqiptarët e pa gjuhësore barera. A kërko Unë më shumë historinë e Shqipërisë nga 1940 në 1960.

Sorry if there are errors - this is due to an automatic translator. I am looking for a place where the Russian people can freely talk to the Albanians without linguistic barera. A more I search the history of Albania from 1940 to 1960.

Al-Punk

Still here
Re: Place for Russians

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Mire se vjen!
Ndoshta nuk ka shume qe flasin rusisht dhe shqip ne keto kohe, po sidoqofte mund ta provosh te flasesh shqip.

LeonardoDaKorvin

Primus registratum
Re: Place for Russians

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mandi</div><div class="ubbcode-body">:) Mire se vjen!
Ndoshta nuk ka shume qe flasin rusisht dhe shqip ne keto kohe, po sidoqofte mund ta provosh te flasesh shqip.</div></div>

Я не говорю на албанском. Я пишу на трёх языках чтобы в случае ошибки переводчика вы могли посмотреть текст в оригинале (на русском).

Unë nuk flas shqip. I shkruani në tri gjuhë, në mënyrë që në rast të dështimit të një përkthyes, ju mund të shihni tekstin origjinal (në rusisht).

I do not speak Albanian. I write in three languages, so that in case of failure of an translator, you can see the original text (in Russian).