Pesë-vjetori i Firefox-it

Albforumi

Primus registratum
Pesë-vjetori i Firefox-it

<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in; text-align: left;" lang="sq">Një vështrim mbi Firefox-in në pesë-vjetorin e tij</p>
<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in; text-align: center;" lang="sq">
<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in; text-align: center;" lang="sq">

</p>
<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">
<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">Firefox-i Sipas Numrave</p>

<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">Firefox-in e përdorin më tepër se 330 milionë vetë anembanë botës</p>

<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">Firefox-i është software i lirë dhe me burim të hapur, me afërsisht 40% të kodit të tij shkruajtur nga vullnetarë</p>

<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">Përqindja e tregut për Firefox-in është 24.7%% (sipas Net Applications, Tetor 2009)</p>

<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">Përqindja e tregut për Firefox-in në Europë është 34.47% (sipas Net Applications, Tetor 2009)</p>

Deri në Gusht të 2009-s, Firefox-i qe shkarkuar më shumë se 1 miliardë herë

<p class="western" style="margin-left: 0.5in; margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">
<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">Shfletuesi Global</p>

<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">Firefox-i mund të kihet në më shumë se 70 gjuhë (duke mbuluar kështu më shumë se 97% të popullsisë botërore online)</p>

Firefox-i është në përdorim në çdo vend të botës

<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">Gati çdo version jo në Anglisht i Firefox-it është përkthyer nga vullnetarë të bashkësisë</p>

<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">Më tepër se 50% e përdoruesve të Firefox-it në botë përdorin versione jo në Anglisht</p>

<p class="western" style="margin-bottom: 0in" lang="sq">

Ecuria në Kohë*</p>

<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">9 Nëntor, 2004: qarkullon Mozilla Firefox 1.0 </p>

<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">Veçori të reja: </p>

<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">Bllokim Flluskash ndaloni reklama të bezdisshme në trajtë flluskash</p>

<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">Shfletim me Skeda shihni më shumë se një faqe në një dritare të vetme</p>

<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">Vetësi dhe Siguri Firefox e ruan të pastër kompjuterin nga spyware-e dashakeqë
</p>

<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">Kërkime Më të Mençura kërkimi është vendosur drejt e te paneli</p>

<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">Faqerojtësa të Gjallë integrim i prurjeve RSS</p>

<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">Shkarkim Pa Telashe kartela të ruajtura vetvetiu në desktopin tuaj</p>

Miku Më i Mirë për Zhvilluesit Firefox-i vjen me një set standard mjetesh zhvilluesi

<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">Numër versionesh të përkthyer: 29</p>

<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">Përqindje tregu atë muaj: 1.2% (sipas Net Applications, Nëntor 2004)</p>

<p class="western" style="margin-left: 1.5in; margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">

<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">29 Nëntor, 2005: qarkullon Mozilla Firefox 1.5 </p>

Veçori të Reja

<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">Përditësim i Vetvetishëm</p>

<p class="western" style="margin-top: 0in; margin-bottom: 0in" lang="sq">Rirenditje Skedash me Drag and Drop</p>

Ky artikull eshte marre nga: http://blogu.programeshqip.org/?p=120. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://blogu.programeshqip.org/?p=120