me tregoni ju lutem,si funksion ketu ne kete forum?
Disa i trajtojn ndryshe,e disa ndryshe??
Ndaj disave aplikohen rregulla te tjera,edhe ndaj disave rregulla te tjera?
Me thoni,sepse dua te di,rregulli nuk eshte i njejte per te gjithe?
Si eshte kur dy persona i shkelin rregullat ne menyre te barabart,vetem mbi njerin aplikohet banni?
Jam kurioz te dije rregulloren qe te mos ndodhem me ne bannin tuaj?
Ju administrator te nderuar besoje e dini kronologjin mes meje dhe te "privilegjuares"
Ka qene gjithmon ajo e para qe ka fyer,qe ka qene inisjatorja e ngacmive.
edhe ne fund banni aplikohet vetem me mua,kjo eshte te qenurit i barabart para rregullave???
Nese une meritoja njehere bann,e "privilegjuara" meriton 10 here sepse eshte ajo qe me ka provokuar etj etj,por ajo ja hedh paqe,sepse eshte e "privilegjuara" bukuria vizive e forumit..
here tjeter,jeni pak me te drejte ne ate cka veproni,e mos i trajtoni ca te njerkes e ca te nenes.ligji duhet te jete i njejte para te gjitheve,dhe jo ligji ne doren e maliqit,qe disa nuk i prek fare e ndaj disave gjuan fort....
FALEMINDERIT.
Disa i trajtojn ndryshe,e disa ndryshe??
Ndaj disave aplikohen rregulla te tjera,edhe ndaj disave rregulla te tjera?
Me thoni,sepse dua te di,rregulli nuk eshte i njejte per te gjithe?
Si eshte kur dy persona i shkelin rregullat ne menyre te barabart,vetem mbi njerin aplikohet banni?
Jam kurioz te dije rregulloren qe te mos ndodhem me ne bannin tuaj?
Ju administrator te nderuar besoje e dini kronologjin mes meje dhe te "privilegjuares"
Ka qene gjithmon ajo e para qe ka fyer,qe ka qene inisjatorja e ngacmive.
edhe ne fund banni aplikohet vetem me mua,kjo eshte te qenurit i barabart para rregullave???
Nese une meritoja njehere bann,e "privilegjuara" meriton 10 here sepse eshte ajo qe me ka provokuar etj etj,por ajo ja hedh paqe,sepse eshte e "privilegjuara" bukuria vizive e forumit..
here tjeter,jeni pak me te drejte ne ate cka veproni,e mos i trajtoni ca te njerkes e ca te nenes.ligji duhet te jete i njejte para te gjitheve,dhe jo ligji ne doren e maliqit,qe disa nuk i prek fare e ndaj disave gjuan fort....
FALEMINDERIT.
Last edited: