Per ju SHKODRANET!

Aleus

Primus registratum
Per ju SHKODRANET!

Hej! Si ju kam o njerez? Me mungoni shume o shkodranet e mi. Jam pak larg shqipnijet edhe ju them te drejten kam taku lloj lloj kendej por si ne nuk ka ne tan boten. Jena te vetmit edhe pike e mbaro. :wave:

Margerit Abati

Primus registratum
Re: Per ju SHKODRANET!

Hej Ela bane shume mire si hape nje teme te re per ne SHKODRANET se metaman jena matemiret ne bote.Shpresoj qe tesh te mledhemi tane ktu per me kallzu per ne dhe per SHKODER LOCEN.Pershnes tane SHKODRANT e SHKODRANET neper bote. :thumbsup:

Gjino

Primus registratum

shume falemnders per pershndetjen se mkishte marre malli per pershndetje Shkodranshe jena te mire por na ka nam zotie na ka shpernda neper bote si shasmat e ciftes e se kur do te kthena nji dite nShkoder zoti e din.Zoti ju bekofte kudo qete jeni

Margerit Abati

Primus registratum

Pershnetje tan Shkodranve e Shkodraneve.Ti Rozafa kuptohesh se te pasa marre madhi shume per Shkodren tone,por ktu na mledhena per me hek mallin si kena per Shkodren dhe per Shkodranet neper bote e tu shpresu se te shkrujn sa me shume se na te c'madhena sa me shume.Para SHKODRA se asht qyteti ma ibukur ne bote, si menoni ju? /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

Diddy19

Su@mi

Une dje jam kthy nga Shkodra...te fala keni tane.Shkodren e lashe sh mire ..me tu ba mos me ra nder mend me ardhe ketu ku jam tesh...ndoshta sepse asht fushate ...nuk e di! /pf/images/graemlins/frown.gif Une per vedi 3 muj ndejta po i kisha ndejte edhe nja 3 te tjere me pase mundesi!

hannah

Primus registratum

si moj sme fole at dite nvelipoje? a ke turp prej vedit? :goofy:

Diddy19

Su@mi

Pse maj me ty do merrem une a??Marre me me pa kush tu fole me ty! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Si maj nuk u bane e gjalle hic??.Uuu ,kam ndi se ajo shoqja jeme ka feju motren :wub: A e ka ndrru shejin apo hala?

the_white_panther

Forumium praecox

mire se ju gjej o patriota, pershendetje tane shkodraneve, po ajo si e hapi ket teme, e prishi krejte, mas me thane e dh*vi muhabetin krejte, sidocofte, edhe nje here pra boni qejf sa tju dojne trapi, hani pini sa tju zajne barku, mbertheni sa tju dalin shkume per goje, edhe mas i bini kujt ne qafe, tungu o njeres te mire.

Da wite pander.

tonin

Primus registratum

qysh kur nuk keni dale ne piaze ju shkodrane qe jeni jashte a dini gja a ka ndryshu naj gj a jo .....

Diddy19

Su@mi

Ne Pijace nuk kishte ndryshu kergja.. Klubet buze rrugeve te mbushun me njerez (dominoshin ato klubet vetem per burra qe kur kaloshin vajzat gjyse te zhveshuna (me ka taku me kene ne Shkoder veres) gati sa nuk ia kapte qafen ngerci . Veshja ne Pijace si me kene ne nje grand defillè ne Paris apo ne Milano....Tane veres Pijaca vlote me njerez,mos me mujt me gjete vende neper klube.(kshu asht kur ekzistojne vetem 2 apo 3 klube).Muzika e dasmave te Kafja e Madhe e te Turizmi u perzite me muziken moderne te klubeve aty afer ..nga njena ane Napoloni e nga ana tjeter "In da club"...Fifty Cent....merre me mend vete.....

the_white_panther

Forumium praecox

oh te keqen e shkodres, a kena dashte me u bo europ apo jo? e pra, keshtu ju don partia, lol, ej noj dite do ti shikoni pa breke fare, do tja kalojme edhe europes.

tungu. edhe mas hap kshi muhabetesh, si me ken prej rrefshit te dugagjinit. :tipsy:

Toni_ji

Primus registratum

je pershendes te gjthve me shume dashni. une kam shume kohe qe nuk kam qene ne shkoder (4.5 vjet) dhe me ka marre madhi shume e shume. jo vetem per vending por edhe per njerezit. si shkodra nuk ka kun.
ndokush qe ka qene ne shkoder tashi!! si edhte ai vend dhe a ka ndrushuar shume ne keto vitet e fundit. (vitet e para te milenium-it)???
ju pres per pergjijt a tuaja..........
shendete nje here. bye

masakruesja

Primus registratum

ndryshu pyet?????????!shum po shkojm drejt europes apo jo?//kemi dhe nje kinema tashme qe funksionon ama

sabrina

Primus registratum

ELA pershendetje te vecant per ty edhe per te gjith shkodranet qe jan dobsia zemnes seme jeni te mrekullushem

sabrina

Primus registratum

TONI..JI me qe ke ca vite pa shku ne shkoder po te them me qe do hiki un dhe do qendroj nja nje muj ake nonji ponosi me ta cu :wink:

Belinea

Primus registratum

Une i kam shume xhan shkodranet ne pergjithesi dhe shume shume tmersisht shume "njerin" ne vecanti /pf/images/graemlins/frown.gif :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

djal

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela*:
[qb] Hej! Si ju kam o njerez? Me mungoni shume o shkodranet e mi. Jam pak larg shqipnijet edhe ju them te drejten kam taku lloj lloj kendej por si ne nuk ka ne tan boten. Jena te vetmit edhe pike e mbaro. :wave: [/qb]
Pershendetje:
Ela. emrin shum te bukur e ke
jo per gja po nga qe e'ke me 3 "Germa" /pf/images/graemlins/smile.gif
Kurse per Shkodren na merr madhi shum sidomos per familjet shoket shoqet tona qe kemi vite pa i pa. Ju uroj tjen te gjitha mire,
Nuk kam shum pa shku ne shkoder "3 vjet" por mduken sikur e kam harru nga i bjen.
jo per gje por nga qe ska mbet asnje ne Moshen ton ne ate vend te gjith kan marr Mergimin dhe kan harru Kthimin ne vend te tyre
por kudo qe tjen an e mban botes ju Uroj Fat dhe Lumturi ne jet dhe bashkim me Falijet e Tyre sa me shpejt....
tani po iku une me kaq
ja kaloshi mir dhe bashi qejf
Bye To All...!!! /pf/images/graemlins/smile.gif

Belinea

Primus registratum

Turi te :kiss: cik? Mos u habit se do ti them arsyet
1-Je nga shkodra
2- Per firmen
3- E di qe je xhentil

:kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif

djal

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Turi te :kiss: cik? Mos u habit se do ti them arsyet
1-Je nga shkodra
2- Per firmen
3- E di qe je xhentil

:kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa inad qe me vje kur me puth dikush qe nuk e njof fare /pf/images/graemlins/smile.gif