Per gjithe turistet ne vijne ne Shqiperi

gnr

Primus registratum
Per gjithe turistet ne vijne ne Shqiperi

Per te gjithe turistet e huaj dhe vendas qe kalojne pushimet ne shqiperi mund te vizitoni adresen www.vlora-guide.com e cila eshte nje guide e plote mbi rethin e Vlores, hotelet e vlores , himares, radhimes, dhermiut, e shume informacione te tjera si disko, bare , restorante, cdo gje eshte me pershkrimin e duhur me numra telefoni adresa etj...
vizitoni www.vlora-guide.com

Admirali

Primus registratum
Re: Per gjithe turistet ne vijne ne Shqiperi

Pershtypje

E vizitova sitin. Ideja per te pasur nje dritare te turizmit vlonjat ne internet eshte shume e bukur, kjo pasi ndikon ne ekonomine, rrit me shume kontaktin midis pushuesve dhe atyre qe ofrojne pushime.

Ne pergjithesi si sit eshte ndertuar mire, thjeshte nuk humbet neper nenfaqe ku nuk din te dalesh.Menuja ne krye te faqes te jep nje menyre efikase te lundrimit ne sit.

Gjithsesi disa verejtje kam, kuptohet per te mire /pf/images/graemlins/wink.gif

verejtja e pare ka te beje me perdorimin e gjuhes shqipe, nuk po them per germat ë dhe ç (mgjs nuk do qe keq ti perdornit dhe ato), e kam llafin tek disa fjale qe ju mungojne shkrojna, psh ne menune e lundrimit keni shkruar Reth Vlores, dhe jo Rreth Vlores, brendesi te faqeve pashe qe kishit shkruar Llogora, mesa di une eshte Llogara etj.

Kur vjen puna tek prezantimi i hoteleve, per disa hotele ka vetem nje foto ballore nga jashte, kurse te tjera nuk kane fare. Mqs ky sit ka per synim reklamimin e turizmit vlonjat, nje rendesi kane dhe foto te ambienteve te brendshme te hoteleve, pasi nje turist ka deshire te shohe dhe sesi jane nga brenda hotelet ku ai/ajo synon te qendroje per pushime. Fotot te mos tregojne hotelet nga jashte sa per sy e faqe.

Per restorantet kishte vetem adresa, asnje foto. Mendoj se dhe per restorantet ka nje rendesi fotot.

Keto kuptohet jane difekte qe duhet ndrequr, por qe nuk mund te thuhet qe e bejne ate sit thjesht nje cope url ne internet.

Uroj qe te perfundoni dhe punen me faqet ne italisht dhe ne anglisht, pasi jo shume turiste dine shqip /pf/images/graemlins/smile.gif

Ne shkallen nga 1 deri ne 10, personalisht atij siti i jap voten 8.5

Pershendetje

renea

Primus registratum

shume bukur, ato keshillat e me siperme jane te verejtura mire. sidoqofte ju lumte

albanx

Primus registratum

Te them te drejten shkrimet te dhenat ne www.vlora-guide.com nuk i kam realizuar un, un kam bere vetem nje copy paste, dhe kam realizuar vetem strukturen e sitit, materialin e siti e ka realizuar studioja merkatino vlore. Gjithashtu per turistet eshte online edhe guida e sarandes www.saranda-guide.com .
AlbanX