Pazari i vjeter

fkvllaznia

Primus registratum
Pazari i vjeter

Pershendetje !!!

Tashi qe isha ne Shkoder pashe qe kishin filluar te rindertonin e Pazarit te Vjeter te Shkodres , ne vendin ku ka qene Lulishtja e Pazarit , dmth ku ka qene dikur pazari i vjeter .
Ka ndonjeri ndonje informacion te metejshem rreth ketij projekti .....

raldushi

Primus registratum
Re: Pazari i vjeter

po nexho jan tu e rregullu jam dakort me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

ShkodraniNY

Primus registratum

Ca rregullu mare

A duhet me i prish ata qe kan ndertu pa leje masandej mundet ........!!!

Kush e ka degju kete lajme se mas asht rren shkodret /pf/images/graemlins/wink.gif

Na ajen tu na rrejt pa shpresojme qe tesh qeveria me anetar pak nga veriu te bahet naj gja edhe per ne fakirat shkodran /pf/images/graemlins/frown.gif

lol /pf/images/graemlins/smile.gif

fkvllaznia

Primus registratum

Pershendetje !!!

Se jan tu e ba kja dihet edhe asht realitet , se e kam pa me syt e mi projektin , edhe sic e kam shkru ma siper jan tu e ba tek pazari afer magjypve , por desha me dit nqs ka ndokush ndonje info , se kur maron , e a ka kush ndonje fotografi te projektit :!!!!

fkvllaznia

Primus registratum

Tytjeta juj !!!!

/pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/eek.gif Cudi pra qe askush nuk keka i interesum mbi kete projekt , apo nuk keni informacione , apo .....

GRiZhLa

Primus registratum

Vallaj edhe une qe isha me pushime andej kyt vere, pashe tu u ba ndertime!
E kishin rrethu tan pazarin, lulishten me llamarina.
Nuk u shifte asisen.

Dojn me na e ba suuupizze me duket /pf/images/graemlins/tonguee.gif

MafiaNetwork

Primus registratum

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd ala fine chi azzo se ne frega dihet qe ne shqiperi ja nisin nje projekti e bejn lemsh /pf/images/graemlins/tonguee.gif

fkvllaznia

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Vallaj edhe une qe isha me pushime andej kyt vere, pashe tu u ba ndertime!
E kishin rrethu tan pazarin, lulishten me llamarina.
Nuk u shifte asisen.

Dojn me na e ba suuupizze me duket /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Po pra ishtu duket ishalla del ndonje gja e hajrit /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Bello , ca jan ma ata fjal pappapap /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

genci

Primus registratum

Po te ndertohet aty ne fillim te shkoders the te bahet nje pazar tham se kam me u ba me shume trafik dhe e veshtire me hy makinat ne shkoder.. si mendoni?

megjithate une tham se do ishte gja e mire qe ta rindertojne ate pjese, dhe te vejne nje pazar tamam.. kuptohet zdo jete si i vjetri.. por prap do ishte mire..sidomos nqs ndertojne dyqanet me stilin e vjeter

Ketu mund te gjeni fotografi te pazarit te vjeter

http://shkodraonline.com/galeria/main.php?g2_view=core.ShowItem&amp;g2_itemId=27

SkenderbegaS

Primus registratum

T'shpresojm q1 t'bahet si ka ken (si diçka karakteristike)
per me pas qa me pa t'hujt kur t'vijn n SHkoder se kena met tuj i qu veq n kala e te ura e mesit ,plus shkodra ka nevoj PER PJACEN me e shtru n'kalldram e mos me hi makinat e motorrat , me ken zon jeshile ( shetitore)
provojeni me e imagjinu ,veq bare - lule , njerz / fmi /pleq qe shetisin ( pa i thy ata degt e blinit veq eeeee !! se jan T' MREKULLUSHME . /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/grin.gif