Pamje nga Desktopi im!!!

Prodigychild01

Primus registratum
Pamje nga Desktopi im!!!

Ju ftoj qe te ndani pamjet nga Desktopet e juaj. Cfare do qe te jene. WinXP, OS X, Linux (cdo lloj distribucioniP

Kjo foto me poshte eshte marre nga Laptopi im PowerBook G4 me OS X Panther, dhe browser Safari

desktop.jpg

wtf

Primus registratum
Re: Pamje nga Desktopi im!!!

Titulli: Fake Aqua /pf/images/graemlins/laugh.gif

Desktop Manager: Gnome 2.6.1
Window Manager: Metacity
GTK2 & Metacity & Icon Themes: Gno-SX
index.php

Me shume mund te gjeni ne http://www.lynucs.org/?&h3li0s (mos harroni te çaktivizoni 'Babe Filter')

Se shpejti me nje 'Fake Panther' style :devil:

lor

Primus registratum

OK, ja dhe një pamje tjetër nga "Hapësira e Punës" GNOME 2.6 :)

Shpërndarja është Debian Sid.
Gjuha e sistemit: Shqip

desk_re.png

wtf

Primus registratum

Fake OS-X Panther look /pf/images/graemlins/laugh.gif

index.php

Prodigychild01

Primus registratum

Po zmadhimin e ikonave ne Dock e ben dot si ne foton e meposhtme.? /pf/images/graemlins/laugh.gif
dtop4.jpg

Prodigychild01

Primus registratum

Ja dhe nje pamje nga Desktopi i Win XP, qe ishte kompiuteri kryesor imi deri sa bleva PowerBook. Desha vetem tju tregoj nje shembull te gjithe atyre qe e kane deskotpin e windows plot me rraqe. Ja se si mund ta mbani te organizuar. Gjithashtu kam shfaqur dy program. LANguard, tregon nje "instance" te networkut te shtepise sime. Dhe iTunes /pf/images/graemlins/laugh.gif

dtop3.jpg

Prodigychild01

Primus registratum

Ja dhe kutia ime qe me mesoi bazat e Linux. (Red Hat 9) mmm xhan-xhan.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
dtop5.jpg

Prodigychild01

Primus registratum

Per te filluar merre shortcut toolbar aty ku ke Internet Explorer dhe Winamp dhe Desktop shortcut dhe terhiqe e vere siper ose anash. Pastaj te gjitha ikonat qe i ke ne desktop vendosi aty qe te pastrosh desktopin.

Desktopin une e konsideroj si zone pune kur jam duke kryer nje projekt, apo si tavoline pune. Pasi mbaroj projektin e pastroj dhe nuk le gje fare aty.

GJENERALI

Primus registratum

rrofsh...je grandioz /pf/images/graemlins/wink.gif sme kishte shku mendja /pf/images/graemlins/frown.gif

renea

Primus registratum

desktop.gif

konfiguruar qe te mos perdore shume memorie dhe mos te rendoje procesorin. win xp

renea

Primus registratum

konfiguruar qe te mos perdore shume memorie dhe mos te rendoje procesorin. win xp

xhaxhi_eli

Primus registratum

Ikonat qe nuk perdoren (te desktop) i grumbullo me i kartele. Vetem XP e ben kte .. se pse .. se kam marre vesh akoma ...