Përqëndrohu tek detyrat e tua me Teuxdeux

Albforumi

Primus registratum
Përqëndrohu tek detyrat e tua me Teuxdeux

teuxdeux.jpg
</p>

Si dizenjues faqesh interneti kaloj shumë kohë para kompjuterit. Këtu përfshihet koha e punës apo projektit, informimi mbi të rejat apo dhe tani që po shkruaj këtë artikull në faqen time të blogut. Orët e zgjatura më bëjnë të humbas pak përqëndrimin dhe lind natyrshëm kërkesa për të patur një mjet i cili me ndihmon të ndjek detyrat që i kam caktuar vetes.</p>

Kam mbi një muaj që po përdor shërbimin Teuxdeux.com, shqiptohet ['to do'] – pra gjëra për t’u bërë. Në ndryshim nga shërbime të ngjashme si tadalist.com apo rememberthemilk.com – Teuxdeux ofron shërbimin e listës së gjërave për të bërë në një formë shumë praktike që pëerngjason me një kalendar tavoline.</p>

Ju mund të shënoni çdo detyrë në ditën përkatese fare thjesht. Çdo detyrë e pakryer ditën e caktuar mbartet në ditën pasardhëse ose ju mund ta lëvizni në një datë tjetër.</p>

Çdo detyrë që ju shtoni vendoset në fund të listës. Teuxdeux ju mundëson që ti lëvizni detyrat sipas radhës që dëshironi. Nëse përshkrimi i detyrës është më i gjatë se hapsira ku shkruani, teksti do të ndërprit në gjerësinë e kolonës e pasuar nga 3 pika. Vendosja e mausit mbi 3 pikat shfaq përshkrimin e plotë. Duke klikuar mbi një detyrë ajo quhet e kryer dhe paraqitet me një vijë tej për tëj gjitheë tëkstit. Shenja X në fund të gjerësisë së kolonës shërben që të fshijmë një detyrë.</p>

Gjithashtu Teuxdeux ofron edhe një sektion të veçantë ku mund të shënoni detyra për të bërë të cilat nuk kanë një kohë të përcaktuar, por që ju e mendoni se kur të keni mundësinë mund ta kryeni atë.</p>

Teuxdeux është një shërbim falas. Provoheni dhe jepni komentet tuaja.</p>

Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://gjergjikokushta.com/?p=66