për tifozat e futbollit!!

Admir

Forumium maestatis
për tifozat e futbollit!!

Ky postim i shkon ne vecanti perdoruesve te Internetit qe ndodhen ne Shqiperi.

Ekziston e tille faqe www.livescore.net qe transmeton minute pas minuti ndeshjet e dhjetra kampionateve te futbollit. Do te ishte e mrekullueshme per dike nga Shqiperia qe te postonte rezultatet e kategorise se pare nga Shqiperia minute pas minuti. A eshte ne gjendje njeri ta beje kete??? Kjo kerkon lidhje Interneti, dhe radio te akorduar tek Radio Tirana me emisionin "Nga njera ndeshje ne tjetren". Besoj se siti ne fjale do t'ju pranoje.

Shprehni mendimet dhe sygjerimet tuaja.

Flmnd. /pf/images/graemlins/smile.gif

DFV

Primus registratum
Re: për tifozat e futbollit!!

Eshte vertet nje mendim me shume vlere propozimi qe ju beni me siper dhe ne menyre te vecante per ne dashamirsit e futbollit shqiptar ne emigracion, nuk di te them ndonje ide por mendoj se mund te arrihet me pak pune ajo qe ju propozoni. Mbetem me shprese se dicka mund te behet!!

Admir

Forumium maestatis

http://www.sportisot.altervista.org/index_1.htm

Klikoni këtu për të parë direkt rezultatet e ndeshjeve të kampionatit Shqiptar të futbollit

Rezultatet e ndeshjeve direkt ç'do të shtunë

Kampionati Shqiptar... Koment Shkurt... Golashënuesit...

Rezultatet e ndeshjeve direkt ::: Për çdo ndeshje koment...

Me shume mundim e habi sot e gjeta. Shpresoj te funksionoje. /pf/images/graemlins/wink.gif

DFV

Primus registratum

Logos ju falenderoj per informacionin qe dhat, sidoqofte edhe ne se nuk fuksionon perfekt them se do te kete informacione te shumta per kampionatin shqiptar i cili pavarsisht nga problemet e shumta qe ka per mua mbetet teper interesant sepse i mire i keq eshte futbolli i Shqiperise sone.Edhe nje here ju faleminderit.

DFV

Primus registratum

Logos faqja ne internet qe ju rekomanduat ishte me te vertet e mrekullushme keshtu qe une i mora vesh rezultatet e ndeshjeve ne castin qe ato perfunduan,ishte nje kenaqsi kur kujtoja te rrija gjithe diten ne kompjuter per te mesuar perfundimet aty nga mesdita e dites se diele.Sido qofte tani ndihem shume mire,do te lajmeroj dhe miqte e mi ketu dashamires te futbollit shqiptar.TE FALEMINDERIT.

Admir

Forumium maestatis

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

mezi po pres javen tjeter... :wave:

SportiSot.tk

Primus registratum

Nga www.SportiSot.tk
Më vjen mirë që e keni vizituar sitin tim dhe që keni shprehur mendimet tuaja. Unë mundohem që të jap rezultatet e ndeshjeve të futbollit kur kam mundësinë dhe këtë gjë e kam bërë që nga viti i kaluar në websitin tim duke filluar të transmetoj rezultatet e javës së fundit të ndeshjeve të kategorisë së parë të futbollit. Unë ftoj të gjithë dashamirësit e sportit të ndihmojnë në këtë projekt. Ftoj gjithashtu të gjithë ata vizitorë që janë në Shqipëri edhe disponojnë një lidhje me internet që kur unë mos të kem mundësinë ti transmetoj këto ndeshje nga Italia ata të japin kontributin e tyre ku të shkruajnë të paktën rezultatet e ndeshjeve në forumin e këtij websiti dhe kështu të njohin gjithë shqiptarët kudo që janë me rezultatet direkt.
Ju ftoj që nesër (të dielën 25 janar 2004) ti ndiqni rezultatet e ndeshjeve të grupit A-1 dhe disa komente të shkurtra për çdo ndeshje.
Gjtihë të mirat