Ora tregon akoma te vjetren

Admirali

Primus registratum
Ora tregon akoma te vjetren

Duke qene se jam chatist i rregullt, perdor mIRC te thjeshte. Opcionet i kam konfiguruar te tilla qe te tregojne dhe oren gjate bisedave qe behen ne chat. Mirepo qe kur u nderrua ora legale, mIRC akoma me tregon oren e vjeter, mgjs ora ne kopmjuter ka kohe qe eshte eshte nderruar ne oren legale.

Ndonje ide se si dreqin mund te rregullohet?

E c'instalova mIRC dhe e riinstalova perseri, por prape i njejti problem me del.

Ndonje ide???

mostro

Putraku
Re: Ora tregon akoma te vjetren

Merr nji shkop dhe vare nga mengjesi deri ne darke..ne baze te hijes gjej oren..
Ketu ora shenon 20:09 dhe darka eshte gati..pranej ikni hani buke te gjithe.
naten

durrsaku

Forumium maestatis

Admirali, opsionet e ores tek mIRC i gjen tek menuja mIRC Options-IRC-Messages-Timestap events, format. Provo duke bere check ate kutine dhe duke vendosur oren ne formatin qe preferon.

Ps- Putraku, nuk ka teme ne forum qe me nder teje edhe te tjereve nuk e ke dhjere. Kur flitet per gjera serioze eshte e kote te besh karagjozin.

Admirali

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DuWSaKu:
[qb] Admirali, opsionet e ores tek mIRC i gjen tek menuja mIRC Options-IRC-Messages-Timestap events, format. Provo duke bere check ate kutine dhe duke vendosur oren ne formatin qe preferon.

[/qb]
Patrioto, rrofsh per mundimin, por ate opcion e di, dhe sic e pata thene mesiper, ajo kuti eshte check, problemi qendron se kur bej chat, ora tregon ate te vjetren. Mgjt faleminderit dhe njehere per mundimin qe shkrove ketu.

Moderatorit, te lutem ta mbylle kete teme.

gurax

Pan ignoramus

Nuk jam shume familjar me mIRC internal scripting, por nese ti je, nje ide/pyetje qe me erdhi ne koke menjehere.. A ekziston ndonje mundesi qe me nje script te vogel te marresh oren aktuale te sistemit (qe besoj ajo eshte ne rregull) dhe te nxjerresh ate neper dritare? Megjithese ka shume te mundur qe te kete pune nje gje e tille dhe do te ishte njesoj sikur te vrisje mizen me top.