OnePlus One Telefoni i Cyaonogen Team

Dreamer

Under the Dome
composition-main.jpg

OnePlus One është një nga smartphone më të avancuar Android dhe i plotë që ka në qarkullim. Ajo ka një ekran të madh 5.5 inç dhe një rezolutë të 1920x1080 pixels i cili është ndër më të lartat aktualisht në qarkullim. Karakteristika të ofruara nga ky OnePlus One kaq shumë dhe në hap me kohën. Duke filluar me modulin 4G LTE që lejon transferimin e të dhënave dhe shfletimit të internetit shkëlqyer.
Në një smartphone të këtij niveli, nuk mund të humbasë një 13-megapixel kamera që lejon OnePlus Një për të marrë fotografi me një rezolutë të 4128x3096 pixels dhe rekord video të në 4K zgjidhjen e 3840x2160 pixels në habitshme.Trashësia e 8.9mm përmbahet dhe e bën këtë OnePlus Një shumë interesante.

Prodhuesi OnePlus
MODEL One
ÇMIMI 310 € - 449 €
LLOJI Bar
Disponueshmërinë Tremujori i dytë 2014
SPECIFIKIMET
RRJETI »UMTS
»GSM: Quad Band (850/900/1800/1900)
PERMASAT
Gjatësia 152,9 mm
Gjerësi 75,9 mm
Trashësia 8,9 mm
PESHA 162 gram
SISTEMI OPERATIVE
Emri Android
version 4.4
seri CyanogenMod
11S Issue
CPU
prodhuesi Qualcomm
Model MSM8974-AC
2500 MHz
Version Snapdragon 801
MEMORY
64.000 MB Brendshme
RAM 3000
BATTERY
Lloji Lipo
mah 3100
Lidhshmëria '
GPRS është
HSCSD Asnjë
EDGE Po
UMTS
HSDPA
HSUPA
UMA Asnjë
IrDA Asnjë
ajo BLUETOOTH
WI-FI Po (802,11 a / b / g / n / ac)
ajo NFC
USB Po (Micro USB)
PARAQITJA
DISPLAY
5,5 inç
Lloji SPI LCD
Width 1080 pixels
Gjatesia 1920 pixels
16 milionë ngjyra
Prekje Po (capacitive Multitouch dhe)
DISPLAY DYTË No
LLOJI keyboard prekje
Antena integruar
Përshtatje »mbuluar këmbyeshëm
TIPARET
Mesazhimi Email, Instant Messaging, MMS, Push Mail, SMS
VOICE Dial, Memo
Browser »Html
»HTML5
MË SHUMË »A-GPS
"Corning Gorilla Glass 3
"DLNA
"Glonass
GPS
"MHL
»T9
»Vibration
»Handsfree
"Wi-Fi hotspot
MULTIMEDIA
ajo CAMERA
ajo CAMERA
VIDEO CALL Ty
MEDIA PLAYER »AAC
"AMR
»eAAC
"H. 263
"H.264
»MID
»MP3
»MP4
»WAV
»WMA
»WMV
ringtones Polyphonic
MË SHUMË »geotagging
"Njohja e fytyrës
"Fokusi kontakt
CUSTOM Ringtones Asnjë
FOTO dhe VIDEO
13 megapixel
zoom It
ajo AUTO FOCUS
FLASH Po (LED Flash)
PHOTOS formatin BMP, GIF, JPEG, PNG
VIDEO FORMAT H. 263, H.264, MP4
Rezolutë Max PHOTOS 4128 x 3096 piksel
MAX VIDEO rezolutë 3840 x 2160 pixels
CAMERA MESME
5 Megapixel

Perkthimi /Google

IL__SANTO

Valoris scriptorum
Parametrat jo keq per cmimin vetem se shume i madh per tu quajtur telefon. Me ngjason me shume me eren e re te Phablet edhe me keto ritme me duket se nga fundi vitit tjeter do flasim direkt nga TV 40". :p
Gjithsesi per parametrat edhe cmimi ben pjese tek telwfonat qe ja vlen sipas meje.

Dreamer

Under the Dome
Kte tel e kam perdorur nja 2 ore :)
Mund te them se ja vlet ka nje hardware fantastike
snapdragon 801 4x2.5 .. 3G ram ...13mpx kamera Sony
gorilla glas 3 ekranin aman te quhej ajfon :D do e shisnin te pakten 2000 euro :d

IL__SANTO

Valoris scriptorum
Kte tel e kam perdorur nja 2 ore :)
Mund te them se ja vlet ka nje hardware fantastike
snapdragon 801 4x2.5 .. 3G ram ...13mpx kamera Sony
gorilla glas 3 ekranin aman te quhej ajfon :D do e shisnin te pakten 2000 euro :d
E ke perdor 2 ore e ndoshta te eshte duk komod per ate hark kohor se une personalisht sdo e perdorja dot ne jeten e perditeshme nga dimensionet qe ka. Gjithsesi eshte ceshtje gustosh edhe prakticiteti. :)

Dreamer

Under the Dome
Ne fakt tel smund te jete me i madh se 5 polsh se pastaj eshte i veshtire ta perdoreshe me nje dore.
Ky qe kam une eshte 4.5 edhe per mendimin tim mjafton kjo permase ose sa S4 maksimumi qe eshte 5 polsh

IL__SANTO

Valoris scriptorum
Ne fakt tel smund te jete me i madh se 5 polsh se pastaj eshte i veshtire ta perdoreshe me nje dore.
Ky qe kam une eshte 4.5 edhe per mendimin tim mjafton kjo permase ose sa S4 maksimumi qe eshte 5 polsh
Po kaloi 5" duhet nje sherbetor ta mbaj me te dy duart ke veshi kur flet ne tel :p

scadarsko

Locus omnem
ore cdo dite e me shume gsm po del me permasa me te medha,nje dite do marrim pc-ne si tel!na cmenden
NOKIA-Lumia-930-noir-%28A00019553%29
kte kam une

gurax

Pan ignoramus
Telefonat e medhenj jane vertet te bezdisshem ne perdorim. Nje pllake e madhe qe e mban ne vesh.
Duhet filluar te riorientohet koncepti per keto pajisje elektronike. Nuk jane telefona, por kompjutera xhepi... dhe meqe jane, hajd se po ju vendosim edhe nje karte SIM qe te mund te perdoren edhe si telefona. :p