omnibook

feshfeshe

Primus registratum
omnibook

kam nje omnibook hewlet packard
me keto te dhena
1)procesor 133
2)memorie 64
3)H,disk 1,3GB
me interesonte te dija vleren e tij,dhe se i intereson njeriu

Faust

Primus registratum
Re: omnibook

mmmmmmmmm teper i vjeter opinga por per te evituar humbje kohe duhet te percaktosh edhe se nga flet dhe si mund te kontaktosh me personat te cileve u intereson.
Megjithate me sa tregove nuk mund te te them nese eshte dicka qe vlen nje shume apo pak.Duhet te tregosh edhe shume gjera te tjera, si per shembull nese ka skede ethernet, porte usb, porte infra te kuqe, madhesia e monitorit,lloji i mouse qe ka te vetin, bateria sa duron dhe nese ka ndonje rezerve,nese ka apo jo cdrom , floppy,cfare sistemi operativ ka brenda, apo dhe materiali software me te cilin ti e jep, etj etj ....

Diavolessa

Valoris scriptorum

Duhet te tregosh edhe shume gjera te tjera, si per shembull nese ka skede ethernet, porte usb, porte infra te kuqe, madhesia e monitorit,lloji i mouse qe ka te vetin, bateria sa duron dhe nese ka ndonje rezerve,nese ka apo jo cdrom , floppy,cfare sistemi operativ ka brenda, apo dhe materiali software me te cilin ti e jep, etj etj ....

Hhahahahhahahahahhahahahha /pf/images/graemlins/laugh.gif Aman me

1)procesor 133
2)memorie 64
3)H,disk 1,3GB
Do kishte ato qe thua /pf/images/graemlins/tongue.gif

Vallai as 50 euro s'ja jap. /pf/images/graemlins/wink.gif

feshfeshe

Primus registratum

Me falni kam bere nje gabim(ne qofte se i intereson njeriu)desha vetem qe te kisha nje ide nese mund te kerkoja te pakten nje dark.

Admirali

Primus registratum

Nqs ka modem, NIC dhe CD-ROM, une ta marr per 50 Euro.

I fus nje OS Linux atij laptopi qe ke, edhe nuk caj koken per hardware upgrade. Me ato karakteristika qe ka laptopi yt, me Linux shkon vaj fare.

P.S.
Futi nje OS Linux dhe mbaje per vete, se nese te kam kuptuar mire, ti po e shet sepse eshte hardware i vjeter, dhe nuk ke nder mend ti besh upgrade sepse nuk ekzistojne me. Por ama fare mire ai laptop mund te te ece ty per mrekulli nqs i fut Linux. Je fillestar apo profesionist, nuk ka shume rendesi, pasi ndihma qe gjen per Linux eshte e garantuar ne Internet.