Obama dhe shqiptaret

Ergler

Primus registratum
Obama dhe shqiptaret

Demokrati Obama e shprehu hapur keto dite se ai eshte proserb e antishqiptar.Dikur ai beri nje deklarate te paqarte ne lidhje me ceshtjen kosovare,te cilen e pergenjeshtroi me vone me paburrerine e tij.Por perseri ai doli atje ku deshironte muaj me pare.Fillimisht atij iu terhoq veshi sepse nuk kishin garanci ne se do te zgjidhej kandidat per president per deklaratat e tij pro serbe,por tani qe u sigurua ai e perforcoi deklaraten proserbe.Prandaj shqiptare te USA i thoni nje [size:17pt][/size]nje Jo te madhe ne zgjedhjet e dhjetorit Obames!

Ergler

Primus registratum
Re: Obama dhe shqiptaret

?????????????????????????????????????????????????????????????????

Al-Punk

Still here

Mund ta citosh ate deklaraten e tij proserbe? Di vetem qe nje nga mbeshtetesit me te afert te Obames eshte nje Serb, po pervec kesaj nuk kam degjuar per deklarata te tjerea.

Kam degjuar gjithashtu diten e shpalljes se Pavaresise qe si Obama, si Clinton (atehere ishin ne gare), cilesonin kete pavaresi te vecante (per te shmangur kerkesat e pavaresise te baskeve, kurdeve etj) dhe te nevojshme.

Ema

Goddes

Une s'jam shume e kenaqur nga afrimiteti i Obames me Izraelin,nuk ka per te ndryshuar asgje me Obamen.Por mbetet fakti qe edhe kur pershendeti gruan pas kandidimit ne menyre zyrtare si kandidat i Partise demokratike per Presidencen e Sh.B.A u tha se pershendetja tipike me gruhst kunder grushtit(tipike zezake) ishte shenje se Obama eshte terrorist islamik.
Une mendoj se Obama do jete me i afte se Bush,me pelqen me shume politika demokratike se sa ajo republikane dhe jam e kenaqur qe me ne fund si kendonte Tupac ne Changes do shohim a black president.
Shpresoj vetem qe inatet personale te Obames te mos mbizoterojne mbi interesat e shtetit qe do te udheheqe.

Me te mira,jeta

albanianfr

Primus registratum

Mandi kam postuar gjithe ato fakte rreth pro-serbise obamiste, kjo sdiskutohet tani, puna eshte qe nese fiton, qe ka shume shanse, "betejen" me serbet qe deri tani e kemi humbur ta shnderojme me nje fitore te luftes nga ana jone, obama ka shanse te fitoj, sduhet te dorezohemi por ta joshim dhe ne fund ta marrim me anen tone, mesa di une, perpjekjet kane filluar,
edhe pse idealja do ishte fitore e McCain!

Ergler

Primus registratum

Shpresoj qe gjithe demokratet qe ishin ne krahun e zonjes Clinton te mos ja japin voten zezakut kenian.Te gjitha gjasat jane qe ai ,pavaresisht se po pompohet shume,te mos e marre voten e te bardhve.Edhe vete stafi i tij i fushates i trembet shume te bardhve demokrat.Une besoj shume ne kete gje.Pavaresisht se cfare shprehet me goje,zemren nuk ua di njeri amerikanve te bardhe.Qendrime te tilla gjoja jo raciale te amerikanve te bardhe,tregojne kulturen e tyre te lashte angleze per mos tu shfaqur haptazi,por ne brendesi ata jane ndryshe.
Senatori Jo Biden njihet per deklaratat e tij pro pavaresise se Kosoves dhe kjo eshte pozitive,por ai nuk do ti rrije zezakut mbrapa kudo qe te shkoje.Simbas analistve te shquar amerikane dhe boteror,keniani nuk ka fare eksperience per politiken e jashtme,prandaj dhe kundershtari republikan po e sulmon ne kete pike te dobet te tij.Ishalla nuk fiton.Asnje shqiptaro-amerikan qe ka te drejte te votoje ,te mos mbaje shpresa nga Barack-ua se do beje ndonje gje pozitive per Kosoven.
Populli amerikan nuk ka gabuar ndonjehere.Ishalla nuk gabon edhe kete here!

Florus

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Calipso</div><div class="ubbcode-body"> Shpresoj vetem qe inatet personale te Obames te mos mbizoterojne mbi interesat e shtetit qe do te udheheqe.
</div></div>

S'e le njeri.. s'e le FBI-ja.. s'e lene interesat e shumta amerikane.
Po deshi Obama te beje ndryshe, do perfundoje si Kennedy me shoke!

H

harap

Guest

Ore shqiptare. Mos merrni trute e Edi Rames. Edi dihet qe vetem shqiptar nuk eshte. Mbeshtet fuqimisht Obamen qofte edhe nga ana financiare se mendon se nje dite do e sjelli ai ne pushtet po fitoi Obama. Kesaj nisme te tij i bashkohet edhe idioti tjeter Veliaj i cili ka mbeshtetjen e gjithe homoseksualeve te europes. ( goxha meshtetje pasi jemi ne demokraci).
Shtepia e bardhe ne Amerike , kot nuk e ka emrin shtepia e BARDHE. harrojeni qe nje zezak ka shanse te hyj brenda per te komanduar. PRandaj me vjen keq per Edin e serbet a kush i pordhi qe do zhgenjehen perseri.
Obama edhe po te dal shkon siç thote Flobo mish per top se per te drejtuar ai ska shanse , per te qene lider i vertet.

H

harap

Guest

Edhe diçka tjeter. Duan sduan ato politiken me Izraelin do e mbajne te afruar. Izraeli eshte qe i drejton ato , jo ato Izraelin.