Nuk ndalen befasitë e Apple: Albumi më i ri i U2, falas (Video)

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumiNuk ndalen befasitë e Apple: Albumi më i ri i U2, falasSot, jo vetëm që u lansua iPhone 6 dhe orët inteligjente Apple, por bashkë me to erdhi edhe një befasi: albumi më i ri i grupit U2. Ata kanë publikuar albumin "Songs of Innocence". Kjo...

Sot, jo vetëm që u lansua iPhone 6 dhe orët inteligjente Apple, por bashkë me to erdhi edhe një befasi: albumi më i ri i grupit U2.

U2 ka publikuar albumin "Songs of Innocence". Kjo është bërë si befasi nga ana e Apple. Albumi do të mund të dëgjohet pa para, nëpërmjet iTune.

Albumi përfshinë 11 këngë të grupit U2.

 
Top