Novell Netware 6.0

GuJack20

Primus registratum
Novell Netware 6.0

Hey çuna. Sapo mora dhe testova Novell Netware 6.0. Nga instalimi pata goxha plus-e dhe nja dy minus-e

minus:

1. Duheshin te pakten 180 Mb RAM
2. Organizim jo i mire i RAM gjate instalimit (nuk kishte pse harxhohej aq shume edhe gjate setup) :eek:

plus:

1. Startimi i serverit pas ndezjes ishte shume i shpejte
2. Performance e mire (premtonte shume)
3. Administrim i lezetshem (nepermjet nje web-browseri)

Kaq si shikim i pare dhe i shpejte. Ka ndonjeri eksperience me te gjate ???

GuJack20

Primus registratum
Re: Novell Netware 6.0

Se harrova.
Testimin e bera ne nje AMD 1700+, 384MB RAM , HD 4.3GB, 2*Compaq 10/100 Intel Based NIC

at14100_en.jpg

neo2002

Primus registratum

Hej Gujack ,
Nga e merr vesh ti , si e organizon Novell , RAM edhe sa ze gjate instalimit .
Une nuk kam eksperience me Novell . Popullariteti i tij po bie por asnjeri nuk e di per ndonje come back te mundshem.

neo2002

Primus registratum

Hej Gujack , nga e merr vesh ti si e organizon RAM Novell-i , apo sa RAM i duhen gjate instalimit ??

GuJack20

Primus registratum

Se sa RAM do gjate instalimit ate ta thote vete. Kur je duke instaluar dhe ke me pak se 180MB atehere del mesazhi: "ju duhet te keni te pakten 180Mb, bla bla bla, eshte e rekomandueshme, bla bla bla". Ama ta lejon ta vazhdosh instalimin. Une nuk e di si e organizon RAm-in ai por te harxhosh me shume se 128 MB ram vetem per kopjimin e fileve me duket njeçike e ekzagjeruar.... Me 128 MB ram instalimi ngadalesohet aq shume (rreth 4-5 ore) sa nga fundi duket sikur ka ngecur fare. /pf/images/graemlins/frown.gif