Po tek ky antivirusi qe shkarkova ketu del ajo puarche apo jo dhe sa per programet ketu ne shqiperi nuk kushtojne me shume se 500 lek te reja se jane kopje jo origjinale une bleva nje norton 2003 300 lek ok ndaj nuk te vret shume ok flm pres pergjigje per puarcheFillimisht postuar nga Tik-Tok:
[qb] Si qenka me mire:
te paguash /pf/images/graemlins/frown.gif apo ta marresh qyl
Une jam per te dyten; merr versionin e fundit dhe kursen ato $100 fundja.
kliko pak KETU [/qb]
Seseli, ajo qe te thashe ta marresh, nuk eshte antivirusi, por mundesia per te pasur nje update te viruseve me te fundit nga Norton. Ajo qe te ka dhene shoku yt, eshte shume e mire, por besoj se nuk ka update te viruseve deri ne 2041 (vetem nqs ma ka vjedh mua /pf/images/graemlins/wink.gif ). Keshtu qe instaloje ate qe te ka dhene ai shoku yt, merr ate live update qe te kam shkruar me siper, dhe bej nje update. Ne fund te fundit falas e ke.Fillimisht postuar nga seseli:
[qb] Une mora nje norton 2003 te nje shoku dhe ma dha falas sa per ta instaluar deh e instalova tani cfar te bej te shkarkoj ndonje nga keta qe me dhate ju apo te le ate. nje nga shoket e mi qe ka pervoje ne kete fushe me tha qe eshte me mire qe te kesh nje antivirus ne cd dmth mos e shkarkoj nga interneti cfar te bej tani te mbaj kete qe kam ne cd apo te shkarkoj nga interneti [/qb]